Dobrodelni koncert Srednje zdravstvene šole Celje (foto, video)

16. 02. 2012 07:34

Valentinovo – s posebnim razlogom si je za koncert Srednja zdravstvena šola izbrala ta dan, saj sta sopomoč in dobrodelnost ta dan dobila še poseben pomen. Prost vstop na prireditev in možnost prostovoljnih prispevkov za 3 leta starega fantka Maja, ki se je rodil z redko hibo mielomeningokela, kar pomeni, da se njegov hrbtenični kanal ni pravilno razvil. Zaradi hibe je Maj ostal paraplegik. Zbrana sredstva so podarili staršema malega Maja za pripomočke za mobilnost in pomoč pri fizioterapiji.

Odličen koncert so popestrili dijaki Srednje zdravstvene šole, ki so izkazali čut za pomoč drugim in le želimo si lahko, da bi bilo takšnih mladih še več. S čustvi nabit koncert se je končal z rojstnodnevno torto, ki je bila namenjena Maju, njegova starša pa sta se s solzami sreče v očeh zahvalila vsem sodelujočim. Svoj kanček dobrodelnosti smo pokazali tudi novinarji portala celje.info s svojimi sredstvi.

Vabimo vas k ogledu foto galerije, posnetka koncerta, o dogodku pa je za našo kamero spregovoril tudi  umetniški vodja prof. Nino Šloser.

TFV: Nina Vrabec

[simpleviewer width=100% height=700 id=131]
Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,257 seconds.