Aktualna prosta mesta v Savinjski regiji

20. 05. 2022 06:12

V Savinjski statistični regiji prebiva kar 12% slovenskega prebivalstva. Med največje mesto v tej regiji sodi Celje, ki je tudi tretja največja mestna občina po številu prebivalcev v Sloveniji. Povprečna mesečna neto plača je leta 2018 znašala 1.013 EUR, kar je nekoliko nižje od slovenskega povprečja. V tej regiji bodo najmanj težav z zaposlitvijo dobili proizvodni delavci (CNC operaterji, ključavničarji, orodjarji, elektroinstalaterji ipd.), delavci v turizmu (kuharji in natakarji), prodajalci (prodajalci v trgovini in komercialisti), računalničarji (programerji in informatiki) ter zdravstveni delavci (medicinske sestre in zdravniki).

Med največja podjetja in zaposlovalce v regiji spadajo: Gorenje d.o.o., Unior d.d., TEŠ d.o.o., Cinkarna Celje d.d., Kovintrade d.d., Štore Steel d.o.o., Engrotuš d.o.o., Cetis d.d., Bisol Group d.o.o., Steklarna Rogaška d.o.o., Kozmetika Afrodita d.o.o, Plastika Skaza d.o.o. in drugi. V nadaljevanju objavljamo nekatera prosta delovna mesta v Savinjski regiji.

Zaposlitev v Celju

Celje je središče Savinjske statistične regije in je administrativno, gospodarsko, turistično, upravno, kulturno in sejemsko središče regije, zato ni presenetljivo, da ponuja tudi največ odprtih delovnih pozicij. Za tiste, ki iščete zaposlitev v Celju, smo izbrskali nekaj najbolj zanimivih in aktualnih prostih delovnih mest:

  • podjetje Sten d.o.o. išče prodajalca oz. prodajalko v prodajalni ur in nakita Sten Time,
  • druga največja mednarodna dostavna mreža v Evropi DPD d.o.o. išče koordinatorja v logistiki,
  • Finančna hiša d.o.o. v svojo ekipo vabi pomožnega finančnega svetovalca,
  • podjetje Tapro d.o.o. ponuja mesto prodajalca za delo v salonu kopalniške opreme in vodovodnega materiala,
  • kadrovska agencija Espada d.o.o. za delodajalce išče slaščičarja/ko, komisionarja in skladiščnika/viličarista.

Preostala prosta delovna mesta v kraju Celje najdete na zaposlitvenem portalu Optius.com.

Zaposlitev v Slovenskih Konjicah

Slovenske Konjice so eden izmed večjih krajev v Savinjski statistični regiji, kjer prevladuje predvsem industrijska dejavnost. Za tiste, ki iščete zaposlitev v Slovenskih Konjicah, vas na zaposlitvenem portalu čakajo naslednje priložnosti:

  • uspešno in stabilno podjetje Kovstroj d.o.o. išče vodjo strojnega oddelka,
  • podjetje Isokon d.o.o. preko kadrovske agencije Trenkwalder d.o.o. nudi zaposlitev linjskemu operaterju, delavcu v proizvodnji in viličaristu,
  • Kadrovska agencija Kariera d.o.o. za svoje naročnike išče obdelovalca kovin in monterja,
  • Kadrovska agencija Trenkwalder d.o.o. za svoje naročnike išče tudi strojnega ključavničarja, komercialista in varilca.

Preostala prosta delovna mesta v kraju Slovenske Konjice najdete na zaposlitvenem portalu Optius.com.

Druga aktualna prosta delovna mesta

Zgoraj smo izpostavili le nekatera prosta delovna mesta v Savinjski regiji. Mnoga podjetja redno objavljajo prosta delovna mesta na zaposlitvenem portalu Optius.com, kjer iščejo predvsem usposobljen kader s strokovnimi oz. tehničnimi znanji in kompetencami. Trenutno aktualna prosta delovna mesta si poglejte na njihovi spletni strani.

Naročnik: https://www.optius.com/

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,130 seconds.