Citycenter Celje julija v znamenju največjega mednarodnega plesnega dogodka

27. 06. 2019 16:24

Citycenter Celje poleg pestre ponudbe, ki jo nudijo v trgovinah trgovskega centra, redno skrbi tudi za zanimive obstranske dogodke. Ti so namenjeni tako najmlajšim, kot najstarejšim obiskovalcem Citycentra.

Vrhunec julijskega dogajanja bo največji dvodnevni mednarodni plesni dogodek Break The Floor.

ccc-citycenter-celje-logo

Mesec junij se bo zaključil po željah najmlajših. V nedeljo, 30. junija med 10. in 11. uro so v Otroškem parku Džungla najprej na sporedu vsakonedeljske Pravljične ure, tokrat s pravljico Liska na preži, ob 13. uri pa je na sporedu lutkovna predstava Zeleni škrat Ariel v izvedbi Glasbenega gledališča Melite Osojnik. Spored julijskih in avgustovskih nedeljskih Pravljičnih ur najdete TUKAJ (klik).

Julijski vrhunec: Break The Floor

Vrhunec julijskega dogajanja v Citycentru pa predstavlja največji mednarodni plesni dogodek BREAK THE FLOOR, ki se bo dogajal v petek, 5. in soboto, 6. julija ob 17. uri na glavnem vhodu v Citycenter. Gre za dvodnevni plesni dogodek, ki ga preprosto ne smete zamuditi, in je res nekaj posebnega, ter prava paša za oči. Več informacij dobite na Facebook strani Break The Floor (klik).break-the-floor-1

Ostale stalnice: BIO tržnica, kmečka tržnica, karting, trampolin,…

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

citycenter-junijPo četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Ponovno vabljeni tudi na Citycentrov karting, na vrhnje parkirišče Citycentra, kjer se boste lahko zabavali, tekmovali in preizkušali v spretnostni vožnji z gokardom. Vabljeni po sledečem delovnem času: Ponedeljek: zaprto, Torek – petek: 14:00 – 21:00, Sobota: 10:00 – 21:00, Nedelja: 10:00 – 20:00 (V primeru dežja je zaprto!).

Že od 20. maja naprej pa lahko na glavnem vhodu Citycentra ob Mariborski cesti (od 8. 7. do 18. 8. pa na osrednjem prostoru) preizkušate Citycentrov bungee trampolin. Na njem varno vpeti v elastike, delate salte, skačete in doživite edinstven občutek breztežnosti.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik)

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,776 seconds.