Izgubi odvečne centimetre ob gledanju svoje najljubše Netflix serije! Kje? V Infraslim Celje

Nimaš časa? Ne najdeš motivacije? Ne veš kje bi začel/a? Ne maraš gneče in si želiš bolj intimnega treninga? Ti gre na živce, da moraš tudi na treningu razmišljati o ponovitvah in nadaljnjih vadbah. V Infraslim Celje je vse veliko bolj enostavno in veliko bolj učinkovito.

Ne verjamete? Učiknovitost vadbe lahko preizkusite tudi sami, in sicer po 40% nižji ceni. Cenejši boni so za naše člane na voljo na Polovička.si.

 

Za koga je Infraslim vadba primerna?

Za vse moške in ženske, ki:

  • nimajo veliko časa,
  • jim primanjkuje motivacije,
  • ne marajo gneče na treningu,
  • ne marajo pritiskov in stresnih treningov,
  • želijo hitre rezultate,
  • se želijo med treningom sprostiti,
  • si želijo med telovadbo ogledati serijo.

V prijetnem ambientu sodobnega studia lahko neobremenjeno vadiš brez gneče. Hodiš ali tečeš, gledaš svojo najljubšo serijo na Netflixu in pri tem izgubljaš centimetre v obsegu okoli pasu, okoli noge, roke in oblikuješ telo z našo napravo Roller Massage. Uživaš ob masaži ter si oblikuješ mišice in razbijaš celulit.

 

Kaj vse zajema program?

Program sestavljajo tedenske vadbe, 3-krat tedensko po 30 min na vadbo.

Ob prvem tehtanju naredite načrt, zastavite cilje, izmerite telesno težo in obseg. Tedensko se tehtate in beležite napredek. Ker je motivacijo težko ohranjati, imajo pri Infraslim Celje posebno tehniko, da ti pri tem pomagajo.

 

Izberite program primeren za vas

Kratkoročne rešitve nikoli niso dobra odločitev. Za preobrazbo potrebuješ dolgoročno spremembo, konsistentne vadbe in urejeno oz. uravnoteženo prehrano. Zato so pri Infraslim sestavili pakete vadbe, za katere jamčijo, da bodo ob rednem treningu in upoštevanju prehranskih smernic zadoščali za spremembo.

Kliknite TUKAJ in se naročite na prvi obisk, na katerem vam bo Ekipa Infraslim Celje svetovala in program prilagodila glede na vaše želje.

 

Menite, da vadba ni za vas, ampak bi vseeno želeli preoblikovati svoje telo?

Tudi za to imamo rešitev. Obiščite B ESTETIC studio v Celju! Gre za prestižni kozmetični salon na odlični lokaciji, blizu trgovskega centra Jager v Celju. Tam lahko skupaj z izkušenimi strokovnjaki dosežete svoje sanjsko preoblikovano in zdravo telo. Ne glede na to, ali želite izgubiti težo ali izboljšati svoje počutje, vam bodo v kozmetičnem salonu B ESTETIC studio zagotovili najboljše rešitve in storitve za dosego vaših ciljev, na neivaziven in neboleč način. Več o njihovi ponudbi si lahko preberete tukaj.

Še niste popolnoma prepričani? Na Polovička.si, si lahko zagotovite 40% cenejše bone za njihove storitve in se o njihovi profesionalnosti prepričate sami.

 

PREBERITE ŠE: Pogovor z lastnico Infraslim studia Celje in B ESTETIC studia, Barbaro Seles. Celoten pogovor je na voljo tukaj.