Jesen bo z novim kraljičinim desertom obarvana strastno!

Mlekarna Celeia je predstavila letošnji kraljičin desert, ki ga odlikuje okus strastne pomaranče, najboljšega mleka slovenskih kmetij in dodatka hrustljavih čokoladnih kroglic.


Letošnja Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije Ajda Podlesnik je predstavila po svojem okusu oblikovan mlečni desert. Tradicija izbora namreč narekuje, da vsakokratna aktualna kraljica oblikuje svoj mlečni izdelek, ki nastaja v Mlekarni Celeia, in to le iz najboljšega slovenskega mleka brez GSO. Letošnja jesen bo tako, po kraljičinem navdihu, obarvana sladko, saj na police prihaja mlečni desert z okusom strastne pomaranče in s hrustljavimi kroglicami, oblitimi s temno čokolado.

Mlekarna Celeia letos že četrtič predstavlja poseben mlečni izdelek, ki po tradiciji nastane v sodelovanju z aktualno mlečno kraljico. Letošnja, 14. Mlečna kraljica Zelene Doline Ajda Podlesnik se je odločila za mlečni desert, ki bo jesen obarval strastno: »Skupaj s strokovnjaki iz Mlekarne Celeia smo kar nekaj časa posvetili kombiniranju in degustiranju okusov. Nisem se odločila za jogurt, ampak za mlečni desert, saj menim, da so sladke radosti tiste, ki še polepšajo življenje,« razlaga mlečna kraljica. Njen desert je, tako kot vsi ostali izdelki Mlekarne Celeia, nastal le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, ki je brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO).

Mlečni deserti Zelene Doline imajo sicer že dolgo tradicijo, a takšnega okusa, kot si ga je letos zamislila kraljica Ajda, kupci še niso imeli priložnosti okusiti: »Pripravili smo zlitje kremnega jogurta, strastne, pod žgočim soncem dozorele pomaranče in hrustljavih kroglic, oblitih s temno čokolado,« svoj mlečni desert z navdušenjem opisuje mlečna kraljica. »Prepričana sem, da bo moj letošnji kraljičin desert navdušil vse, ki ljubijo posladke s karakterjem. Ne bojim se niti najzahtevnejših sladokuscev, saj bodo zagotovo navdušeni,« še dodaja Ajda Podlesnik.

Naročnik objave: Mlekarna Celeia