Kako izbrati najboljši parfum za moškega

real_1583417657

Če nikoli nimate problema s tem, kaj podariti partnerju ali sorodniku, vam iskreno in z nekoliko zavisti čestitamo. Se je tudi vam že zgodilo, da ste odšle v trgovino trdno prepričane, da poiščete popolno darilo za njegov rojstni dan, domov pa ste odšle s tremi drugimi odličnimi nakupi – namenjenimi vam? Brez skrbi, veliko nas je takšnih. Ker vam želimo pomagati pri težavnih izbirah, ki vas zagotovo čakajo tudi to leto, smo vam pripravili nekaj namigov, s čim lahko razveselite svojega najljubšega in najdražjega.

Pri izbiri je najpomembnejše, da je ta usklajena z osebnostjo vašega partnerja. Zato razmislite, ob kakšni dišavi se bo počutil najbolj sproščenega, hkrati pa bo ta poudarila prav tiste lastnosti, zaradi katerih vas je ob prvem srečanju najbolj pritegnil.

Prestižni klasiki

Zaradi čistih linij in preprostega, svežega sloga je blagovna znamka Calvin Klein preprosto – slavna. To velja tudi za parfume Calvin Klein, ki so postali kultni ne le zaradi edinstvene sestave, ampak tudi zaradi dizajna. Na začetku 90. let sta na trg prišli revolucionarni dišavi Obsession in Eternity, ki sta postali legendarni in sta potrdili mesto blagovne znamke v svetu parfumov. Dišave Calvin Klein nastajajo v sodelovanju z vodilnimi ustvarjalci parfumov s celega sveta in pod okriljem enega vodilnih kozmetičnih podjetij Coty. Primerne so za mlajše, sodobne moške, ki jih pretirana resnost odbija.

real_1583418840

 

 

Blagovna znamka Hugo Boss, druga od tokrat predstavljenih izborov, pa je sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške; če je vaš obdarovanec močna osebnost, ki ima v življenju rad lepe stvari, bo ena od dišav znamke Hugo Boss zagotovo pravo darilo zanj.real_1583418989

Angleška večna kakovost

Nekoliko manj znana kot prvi dve, a zagotovo prav tako odlična možnost za darilo, je tudi dišava znamke Burberry. Britanska blagovna znamka pooseblja brezčasno eleganco, prefinjen slog in tradicijo, hkrati pa so njihovi parfumi znani po dolgi obstojnosti. Če ne veste, za katerega od njihovih parfumov bi se odločili, smo vam pripravili dva namiga; za moškega, ki ima rajši klasiko, vam priporočamo eleganten moški parfum Burberry Touch for Men, če pa je vaš obdarovanec živahna, neodvisna rockerska duša, mu bo na kožo pisan Burberry Brit Rhythm.

real_1583420132

Upamo, da so vam zgornji namigi v pomoč in da bo naslednje obdarovanje, ki vas čaka, tudi z našo pomočjo manj stresno. Ker smo vas razbremenili napornega razmišljanja o popolnem darilu, se seveda lahko namesto tega pozabavate s tem, da načrtujete prav poseben dan, odlično večerjo ali zabaven zmenek na izletu nekje v naravi, na katerem mu boste izročili darilo.