Letošnje praznične vezi ohranjamo z Božičnim jogurtom Zelene Doline

30. 11. 2021 13:59

Vsakdo, ki prek bozicni.si pošlje e-voščilnico prijateljem ali svojim najbližjim, sodeluje v nagradni igri s 111 nagradami.


Mlekarna Celeia je ob začetku letošnjih božičnih praznikov predstavila s prazničnim duhom navdahnjeno kampanjo »Ohranjamo praznične vezi«. Na spletni strani bozicni.si, ki jo je navdahnil legendarni Božični jogurt, lahko vsakdo pošlje praznično voščilo z najlepšimi željami ob prihajajočih praznikih svojim prijateljem ali najbližjim. Tako tudi sodeluje v nagradnem žrebanju za 111 nagrad, med katerimi so tudi družinske počitnice na Rogli. Božični jogurt Zelene Doline je pripravljen iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, je brez GSO in nosi znak Izbrana kakovost Slovenija. Božične praznike v Sloveniji z njim praznujemo že od leta 1999.

Božični prazniki so najlepši čas leta in Slovenci jih imamo izjemno radi. Spremljajo jih mnogi običaji, prijetni trenutki in izbrane dobrote. Med njimi je tudi legendarni Božični jogurt Zelene doline, ko so ga v Mlekarni Celeia prvič predstavili že leta 1999. Vse od takrat ga vsako leto pripravijo le iz najboljšega slovenskega mleka, ki prihaja z več kot 800 kmetij iz Savinjske, Šaleške, Koroške, širše Celjske in Kozjanske regije, je brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO) in nosi certifikat Izbrana kakovost Slovenija. Dodatno piko na i Božičnemu jogurtu dodajo izbrane začimbe: »Skrbno odmerimo cimet, klinčke, ingver in muškatne oreščke, okus pa zaokrožijo koščki jabolk in zdrobljeni lešniki,« poln in osvežilen okus Božičnega jogurta opisujejo v Mlekarni Celeia.

Letošnji božični čas Božični jogurt spremlja posebna kampanja »Ohranjamo praznične vezi«, s katero želijo v Mlekarni Celeia polepšati praznični čas: »Zasnovali smo posebno spletno stran bozicni.si, prek katere lahko vsakdo pošlje z e-voščilnico najlepše praznične želje svojim prijateljem ali najbližjim,« pojasnjujejo v Mlekarni Celeia in dodajajo, da so za vse sodelujoče pripravili 111 nagrad. »Prvih 55 sodelujočih, ki bodo poslali e-voščilnico, bo prejelo paket lesenih božičnih okraskov. Vsak teden bomo žrebali tudi 15 srečnežev, ki bodo prejeli paket Božičnega jogurta Zelene Doline. Glavna nagrada pa je 5 x polpenzion na Rogli za 4 osebe z vključenima dvema celodnevnima smučarskima kartama in ostalimi bogatimi dodatki,« naštevajo bogate nagrade. Nagradna igra traja od 25. 11. do 20. 12. 2021.

Naročnik objave: Mlekarna Celeia

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,260 seconds.