Luksuzna klima MSZ-LN za najbolj zahtevne

 

Oblika klime je pomembna, ker je odraža estetske preference uporabnika in se lahko ujema z notranjo opremo prostora, kamor je nameščena. Hkrati pa je oblika klime tudi pomemben dejavnik pri nakupu, saj lahko vpliva na estetski vtis in občutek udobja v prostoru. Zato mnoga podjetja, ki proizvajajo klime, posvečajo veliko pozornosti oblikovanju svojih izdelkov, da bi zadovoljila različne estetske preference uporabnikov. Pri tem pa seveda pazijo, da dizajnu sledi tudi vrhunska funkcionalnost.

 

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN je izjemen oblikovalski dosežek, ki navdušuje z barvno paleto, obliko in visokotehnološkimi funkcijami.

 

Klimatska naprava MSZ-LN se z opremo prostora zlije v harmonično celoto.

 

Klima, ki jo boste z veseljem pokazali

Za najbolj izbirčne je klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN na voljo v treh barvah z močnim karakterjem:

  • rubinasto rdeči,
  • naravno beli,
  • biserno beli in
  • oniks črni.

Tako lahko notranja enota neopazno opravlja svoje delo na različnih podlagah, hkrati pa imamo možnost, da jo izpostavimo kot pomemben del notranje opreme.

Eleganten dizajn

Z brušenim videzom panelov in brezčasnimi ravnimi linijami lahko ta klimatska naprava postane element, ki lovi poglede, prostoru pa da prestižen pridih. Odlično se poda k sodobni arhitekturi in k moderno oblikovanemu pohištvu, saj ta klima podobno kot vsa oprema združuje lepoto in funkcionalnost.

Individualizirano udobje

V sodobno pametno hišo sodijo pametne naprave. Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN ima infrardeči senzor i-see, ki z napredno tehnologijo zaznava osebe v prostoru in spremlja njihovo telesno temperaturo. Naprava se odzove tako, da z dvema samostojnima loputama ustvari prijeten tok zraka za vsako osebo posebej.

Čiščenje? Kaj je že to?

Mitsubishi Electric je klimo MSZ-LN opremil s produktom lastnega znanja. Izmenjevalnik toplote, ventilator in zračni vod so zaščiteni s posebnim premazom, imenovanim Dual-Barrier Coating, ki preprečuje nalaganje prahu ali maščobe. Tako je vzdrževanje naprave olajšano, njena življenjska doba pa podaljšana.

 

V boj proti alergenom

Od klimatske naprave pričakujemo še kaj več kot zgolj hlajenje in ogrevanje. Plasma Quad Plus filtrirni sistem v  klimatski napravi Mitsubishi Electric MSZ-LN filtrira zrak z napredno plazma tehnologijo, ki odstranjuje tudi mikroskopsko majhne delce, kot so bakterije, virusi, alergeni, prah, plesen in drugi mikrodelci (PM2.5).

Klimatska naprava, ki je narejena za močno gretje tudi v najbolj hladnih zimskih dneh.

Močna, a varčna

Srce klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-LN je seveda kompresor. Tega so inženirji razvili natančno do mikrona. V njem se skriva tako imenovan Poki-Poki motor, ki s posebnim tesnim navitjem dramatično poveča svojo učinkovitost. Notranje enote je mogoče priključiti na več različnih modelov zunanjih enot, tako da lahko klimatska naprava učinkovito opravlja delo v zelo različnih zgradbah in prostorih. Ta klimatska naprava zato navdušuje s svojo učinkovitostjo in varčnostjo.

Zaključek

Klimatsko napravo Mitsubishi Electric MSZ-LN odlikujejo nagrajen dovršen dizajn, energetska učinkovitost in napredne funkcije, ki zagotavljajo najvišje udobje. Ustvarjena je, da navdušuje, zato ob potrjeni kakovosti dobite z njo še 3 leta garancije in strokovno montažo. Ta naprava se uvršča na najvišja mesta po testu Zveze potrošnikov Slovenije glede na razmerje med učinkovitostjo in ceno. Je izredno sofisticirana klimatska naprava, ki prinaša največ za vaš denar. Prava klima vabi, da si ogledate odlično ponudbo.

 

 

 

 

Prvaklima.si