Najboljša darila za božič

najboljse-darilo-za-bozic

Se vam zdi nekoliko prezgodaj, da bi se že veselili sprehodov po zasneženih ulicah, vonja po čaju ali – priznajmo si – kuhanem vinu, okusa cimeta, pravljično razsvetljenih ulic in ostalih čarobnosti, ki nam jih ponuja praznični december? Res je, da se med napornim vsakdanjikom težje zavemo, da so lepi, sproščeni dnevi že pred vrati, vendar smo prepričani, da ima zgodnje nakupovanje božičnih daril veliko prednosti. Naj vas prepričamo!

Praznični čas za vas in vaše bližnje

real_1573634783Se še spomnite, kako ste se lani decembra prerivali v nakupovalnem centru, čakali v nedogled na blagajni, večkrat zapored ponovili vajo ter se šele doma, izčrpani in precej slabe volje, spomnili, po kaj natančno ste sploh šli in boste zato morali ponovno prebiti popoldne po napornem dnevu v gneči?

Zagotovo je najlepše, kar lahko poklonite sebi in vsem, ki jih imate radi, svoj čas, ne glede na to, ali se odločite preživeti umirjen filmski večer, iti na sprehod v naravo ali se celo odpraviti na raziskovanje kakšnega še neodkritega kotička bližnje ali daljne okolice. Z dobro organizacijo pri nakupovanju je mogoče tudi to.

Prehitite december – z novembrom

Obstaja še en odličen razlog, zaradi katerega bi bilo dobro o decembrskih obdarovanjih razmišljati že novembra. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste sredi decembra obupano preštevali, za katera druženja vse je izpuhtel velik del vaše plače in koliko nakupov vas še čaka, da bodo končno obkljukana vsa imena na seznamu? Rešitev se skriva v največjem nakupovalnem prazniku, ki se je iz Amerike pred nekaj leti preselil tudi k nam. Gre za črni petek oziroma black friday, ki bo letos 29. novembra, odlikujejo pa ga številni popusti, ki jih vsako leto ponujajo trgovci.

Zato letos le razmislite, s čim bi radi razveselili najbližje, in nakupite vsa večja darila že novembra. Denarnica vam bo decembra zelo hvaležna!

Dišeča čarobnost

real_1573634776Klasično darilo, s katerim ne morete zgrešiti, so dišave. Z izdelkom iz parfumerije boste s kančkom poznavanja okusa ljubljene osebe poželi navdušenje, poleg tega dišave trajajo dlje časa in tako postanejo spremljevalke številnih novih, prav tako nepozabnih trenutkov. Če podarite parfum, je kot da bi podarili čarobno paličico za lepe trenutke!

Ena od možnosti za dišeče obdarovanje je orientalska dišava Kenzo Amour, ki jo izdelovalci opisujejo kot skrivnostno in toplo ter je še posebej primerna za hladne dni, saj naj bi grela dušo. Natanko to si tudi želite od praznikov, kajne?

Naj bo tokratni december drugačen, poln časa za vas, vaše bližnje in vse aktivnosti, ki jih imate najraje!