Otvoritev novega dnevnega in nočnega lokala v Celju: Arena Club & Cafe (foto)

V Celju je sinoči zasijala nova zvezda nočnega življenja, potem, ko se je odvila otvoritev lokala Arena Club & Cafe. Odprtje je vzbudilo veliko zanimanja, saj je privabilo množico gostov, ki so se prepustili zabavi vse do zgodnjih jutranjih ur.

Arena Club & Cafe je minuli večer zaživela v svoji popolnosti, s čimer se je pričela pisati nova pozitivna zgodba nočnega življenja v knežjem mestu. Pri Areni bodo namreč vsak petek in soboto organizirali raznolike zabave z DJ-ji, ki bodo goste zabavali vse do jutra. Poskrbljeno bo za številne glasbene okuse, kot so ex-yugo pop rock, slovenski hiti, evergreen, latino, hrvaška glasba in komercialni trend hiti.

Foto: David Valant

Prav tako je bilo tudi včeraj, ko je DJ Berny White zagotovil raznolik repertoar glasbe, ki je Areno napolnil s plesom in petjem Celjanov ter Celjank. Poleg tega je vsak ob prihodu prejel tudi pijačo dobrodošlice, zbrani pa so se lahko okrepčali tudi s kanapeji. Danes znova sledi pestro dogajanje, ko se bo otvoritveni vikend nadaljeval z Yugo Pop Rock večerom, pri čemer vstopnine tako kot sinoči ne bo.

Obiskovalec Davor je svoje občutke ob otvoritvi strnil tako: ”Atmosfera je bila fantastična in res sem užival v glasbi. S prijatelji se imamo res fajn, to je popoln zaključek delovnega tedna. Lepo so nas presenetili tudi s pijačo dobrodošlice. Prepričan sem, da bo zdaj to v Celju nova priljubljena destinacija za vikend zabave.”

Hostese so poskrbele, da je vsak obiskovalec prejel pijačo dobrodošlice (Foto: David Valant)

Pozitivno izkušnjo pa je doživela tudi Anja: ”Otvoritev je res super! Super glasba, odlično vzdušje in prijazno osebje. Zabava se bo zavlekla pozno v noč, kar kaže na to, da s kolegicam resnično uživamo. Komaj čakam, da jutri ponovimo.”

Novi celjski lokal pa ne bo le središče nočnega dogajanja, ampak bo tudi ena izmed vabljivih novosti na področju dnevnega druženja. Čez dan se bodo obiskovalci lahko družili v prijetnem ambientu. Kot se za lokal, ki se nahaja v neposredni bližini nogometnega stadiona Z’dežele in športne dvorane Zlatorog, spodobi pa bo poskrbljeno tudi za ljubitelje športa.

Areno so namreč opremili s kar štirimi televizijskimi zasloni, na katerih bodo predvajali vse velike športne dogodke, ob tem pa se lahko pohvalijo še s tem, da bodo imeli na voljo programe Sportkluba in Arena Sporta, kar dandanes športnim privržencem povzroča precej preglavic.

Lokal so sicer tudi povsem prenovili, tukaj pa je primerjava kako je prostor izgledal prej in sedaj:

Za več aktualnih informacij redno spremljajte njihovo Facebook in Instagram stran.

Fotogalerija: David Valant

LOKACIJA IN DELOVNI ČAS

GLAVNA TRIBUNA NOGOMETNEGA STADIONA Z’DEŽELE
Opekarniška cesta 15A
3000 Celje

DELOVNI ČAS:
PON-ČET: 6:30 – 24:00
PET: 6:30 – 4:00
SOB: 9:00 – 4:00
NED in prazniki zaprto.