Panteon, ekipa z več kot 150 izkušenih prevajalcev, lektorjev in predavateljev

Zagotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste morali na vrat na nos poiskati dobrega prevajalca, lektorja ali drugo osebo, ki je strokovno dobro podkovana in izkušena v katerem od jezikov. V tem primeru ste najverjetneje preverili tudi spletno ponudbo, v naglici pa se morda niste odločili za takšnega ponudnika, kot bi si želeli. Ravno zato je še toliko pomembneje, da imamo na svoji delovni mizi vedno tudi seznam z najbolj uveljavljenimi lingvisti in drugimi podobnimi strokovnjaki.

Podjetje Panteon na primer pri nas velja za enega od najbolj uspešnih podjetjih, ki se ukvarja z jezikoslovnim področjem. Na spletni strani panteon.si pa lahko najdete prav vse informacije, ki bi vas utegnile zanimati.

Poglavitne storitve

V podjetju Panteon vam vrhunski strokovnjaki ponujajo najrazličnejše jezikovne storitve. Med poglavitne sodijo jezikovni treningi v podjetjih, prevajanje in jezikovni tečaji. Jezikovni treningi za podjetja vključujejo jezikovne tečaje in delavnice v podjetju, tečaje po videokonferenci, individualni pouk v podjetju.

Storitev prevajanje vključuje prevajanje, prevajalnike, sodne prevode in tolmače. Jezikovni tečaji pa ponujajo intenzivno učenje najrazličnejših jezikov sveta, na primer tečaj angleščine, nemščine, hrvaščine.

Podrobnejše opise storitev si lahko ogledate tukaj

Jezikovni tečaji: https://panteon.si/jezikovni-tecaji/

Prevajanje – https://panteon.si/prevajanje/

Jezikovni treningi za podjetja – https://panteon.si/jezikovni-treningi/

Najhitrejša pot do znanja tujega jezika

V Panteonu so prepričani, da lahko individualni pouk ponuja najhitrejšo možno pot do znanja želenega tujega jezika. Program in urnik pa sta povsem prilagojena potrebam pa tudi terminologiji naročnika.

Ena od najbolj priljubljenih oblik učenja so dandanes zagotovo jezikovni treningi. Skupaj z e-učilnico vam lahko zagotovijo vrhunsko storitev ter izjemno hitro učenje. Enodnevne jezikovne delavnice in coaching z jezikovno trenerko pa ponujajo idealno osvežitev znanja ter preskok na nov govorni nivo.

Vrhunska kakovost prevodov

V podjetju delujejo tudi vrhunsko usposobljeni ter izkušeni prevajalci in lektorji. Ti posebej za vas, ker pri naročilu spoznajo vašo terminologijo, zagotovijo vrhunsko kakovost prevoda. Napredna tehnologija hibridnega prevajanja pa zaposlenim v podjetju omogoča tudi prevode do več strani v samo eni uri.

Podjetje vam ponuja prevajanje strokovnih besedil ter poslovnih dokumentov v več kot 100 jezikov. Prevajanje samega besedila pa je sestavljeno iz več faz – od same priprave dokumentov, pregleda, vnosa v prevajalski sistem, podprevoda, prevajanja, kontrole kakovosti, oblikovanja do oddaje naročniku in povratne informacije o prevodu.

Videokonferenca z osebnim trenerjem

Izjemno priljubljena storitev, ki jo ponujajo, je tudi individualni trening na daljavo – od doma ali pisarne, ko naročniku to najbolj ustreza. Individualna Skype konferenca vam ponuja vse prednosti pouka ena na ena. Z izjemno intenzivno govorno komunikacijo pa naročnik lahko napreduje na povsem nivo znanja.

Ker vaš izbrani jezikovni mentor in trener pozna vse vaše jezikovne tipe in preference, vam lahko pripravi optimalen in nadvse zanimiv program.

Jezikova aplikacija Panteon

Aplikacija Panteon lahko postane vaš jezikovni avtopilot. Učenje jezika je možno prav povsod. Med vožnjo domov lahko na primer poslušate svojo prezentacijo, v hotelu si lahko v miru ogledate video o pogajanjih, med vožnjo s taksijem pa lahko na primer poslušate pogajalske mantre.

Angleški poslovni program v tovrstni aplikaciji sestavlja serijo kratkih poslovnih video epizod s kvizi za utrditev besedišča in motivacijski spot. Priporočilni sistem v aplikaciji pa kar se da najbolje poskrbi za še dodatno motivacijo in poznavanje poslovne kulture. Učinkovito vam svetuje pri izbiri kakovostnih vsebin ter filmov.

Hitro jezikovno testiranje

Podjetje Panteon vam stoji ob strani tudi v primeru, ko na primer na hitro želite preveriti svoje dejansko znanje določenega jezika oziroma vam pomaga v primeru, ko na hitro želite preveriti znanje kandidatov za zaposlitev pri vas. To je odlična storitev, če načrtujete izvedbo kakšnega jezikovnega programa ter vas torej zanima predznanje vaših sodelavcev.

Panteonov jezikovni algoritem bo s kar 98 % natančnostjo razvrstil kandidate glede na znanje. Ocenjuje pa tako klasične ABC teste kot tudi pisanje.

Naročnik: PANTEON COLLEGE d.o.o. Ljubljana