Pasjahrana.net, vse za hišne ljubljenčke

Vse več nas je takšnih, ki nas ob prihodu domov pričaka katera od malih živali. Najpogosteje sta to pes in mačka, a v naših domovih vse pogosteje naletimo tudi na precej nenavadne in zanimive hišne ljubljenčke. A ne glede na tip živali, je najpomembneje, da zanjo kar se da dobro poskrbimo. Pri tem pa nam v veliki meri pomagajo tudi dobro opremljene specializirane prodajalne za male živali. Med najbolj priznanimi je zagotovo tudi spletna prodajalna pasjahrana.net.

Spletna trgovina za male živali Pasjahrana.net nudi kakovostne izdelke za najbolj optimalno oskrbo hišnih ljubljenčkov. V njihovi ponudbi lahko izbiramo med izdelki za pse, mačke, kunce, ptice, dihurje ter ostale male glodavce. Ekipa zaposlenih je sestavljena iz veterinarjev ter izjemnih ljubiteljev živali. Ko iščete le najboljše za vaše hišne živalice, so pravi naslov!

Kakovost izdelkov za male živali se meri tudi po blagovnih znamkah

Specializirane prodajalne za male živali so znane po tem, da na svoje prodajne police postavljajo izključno samo tiste produkte, ki so nastali pod okvirjem priznanega proizvajalca oziroma blagovne znamke. V omenjeni spletni prodajalni ne manjka odličnih imen znamk, katerih produkte lahko naročite kar po spletu.

Naj omenimo le nekaj TOP znamk hrane za male živali iz spletne prodajalne pasjahrana.net. To so Acana, Taste Of The Wild, Boxy, Bunny, GO!, Ever Clean, Happy Cat, Prins, Red dingo, Royal canin, Platinum, Orijen, N&D.

Le najboljše za štirinožne kosmatinčke

Seveda niso pozabili na najbolj priljubljene predstavnike hišnih ljubljenčkov, mačke in pse. V spletni prodajalni so namreč na voljo izdelki, ki so namenjeni izključno imetnikom ljubkih bitij. Na voljo so na primer zapestnice in obeski v črni, pink in silver barvi, odstranjevalec dlak, moška in ženska majica privlačnega dizajna, barve in napisa, ultrazvočni odganjalec klopov za ljudi, prisrčne nogavice z motivom ljubke žirafice in psičkov.

Vsi omenjeni izdelki so lahko kot nalašč primerni tudi za darilo ljudem, ki imajo doma vsaj eno malo žival. Odstranjevalec dlak jim bo zagotovo prišel prav, še posebej v hladnejšem letnem času pa se bodo razveselili tudi mikavnih nogavičk z motivi živalic.

Platinum se na kratko predstavi

Platinum je eden od najbolj vidnih proizvajalcev hrane za male živali in njihove izdelke lahko nakupujete tudi v prodajalni pasjahrana.net. Izdelki Platinum vsebujejo sveže meso, ki so mu dodane rastline ter omejena količina ogljikovih hidratov. To bistveno pripomore k večji mišični masi in svetleči dlaki živali.

Platinum velja za edinega proizvajalca, ki naravne sestavine kuha v svojem lastnem soku, in to brez dodane vode. V želodcu živali hrana ne nabrekne, se hitro prebavi, dragocena hranila pa se izjemno hitro resorbirajo. Zaradi naravne sestave je intoleranca zelo redka. Hrana je vsebuje drobovine, stranskih proizvodov, umetnih barvil, ojačevalcev ter podobnih škodljivih snovi.

Tako platinum, kot tudi druge znamke, ki jih zastopajo si lahko ogledate tukaj https://www.pasjahrana.net/collections/vsi-izdelki.

Strokovnjaki so vedno na voljo za svetovanje

Omenili smo, da pasjahrana.net sestoji iz odlične ekipe, v kateri delujejo izjemni strokovnjaki, tudi veterinarji. To je še eden od razlogov, da se splača sodelovati z njimi, saj vam pri izbiri hrane ali katerega koli drugega izdelka tudi pametno svetujejo.

Strokovno podkovana in izkušena ekipa vam je na voljo tudi preko e-maila ali pa telefona. Če vas torej zanima kakršno koli vprašanje v povezavi z vašim hišnim ljubljencem, lahko brez pomislekov vprašanje pošljete na mail ali pa strokovnjake pokličete kar po telefonu. Vašega zanimanja bodo vsekakor veseli.

Mimogrede pa na spletni strani ne pozabite spremljati akcijskih ponudb izdelkov, ki so zagotovo vedno dobrodošle. Tako lahko za vrhunsko hrano za živali plačate še manj denarja, kot bi ga sicer. Prav tako lahko vedno preverite TOP prodajane izdelke in si s tem včasih olajšate nakup, ko ne veste, kaj bi ponudili svojemu domačemu ljubljenčku.

Naročnik objave: SOTAKL D.O.O.