Prenovljena podoba izdelkov Zelene Doline

27. 05. 2021 20:45
Pod sloganom »Naravni od nekdaj« se predstavljajo najbolj priljubljeni mlečni izdelki iz najboljšega mleka slovenskih kmetij

Arja vas, 27. maj – Mlekarna Celeia je prenovila podobo najobsežnejše linije svojih izdelkov Zelene Doline. Pod sloganom »Naravni od nekdaj« povzemajo svojo 70-letno tradicijo priprave mlečnih izdelkov, ki nastajajo izključno iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in so dokazano brez gensko spremenjenih organizmov (GSO). Kupce na policah že čakajo jogurti in kislo mleko Zelene Doline v novi podobi, kmalu pa se jim bodo pridružili še ostali izdelki.

Izdelki Zelene Doline po številu produktov predstavljajo najobsežnejšo linijo Mlekarne Celeia. Pod to blagovno znamko proizvajajo jogurte, mleko, kislo mleko, kajmak, namaze, izdelke za kuhanje, sire in brezlaktozni program. Po nekaj letih  je prišel čas, da jih kupcem predstavijo v osveženi, še bolj naravni podobi, ki jih povezuje s cvetočimi travniki in pašniki: »S ponosom poudarjamo, da izdelki Zelene Doline prinašajo najboljše iz narave in kar prihaja iz narave, je popolno samo po sebi. Naši izdelki nastajajo le iz slovenskega mleka, ki prihaja s pašnikov in hlevov naših kmetov, in so dokazano brez GSO,« izpostavljajo ključne prednosti, ki jih pooseblja prenovljena podoba v Mlekarni Celeia in so jo zasnovali v agenciji AV Studio.

Kupce na trgovskih policah v prenovljeni podobi že čakajo navadni ali sadni jogurti, jogurti brez laktoze in slovensko kislo mleko, ki prinaša tradicionalen, od nekdaj poznan okus: »Prepoznavna nova podoba belih lončkov in tetrapakov s cvetočim travnikom in zelenim pašnikom vabi, da se prepričate, kako narava v nas vedno pusti le dobre sledi. To dejstvo smo v novih oglaševalskih materialih hudomušno ponazorili z zeleni brki, ki bodo v letošnjem letu vodili rdečo nit naše zgodbe. Naši sledilci na družbenih omrežjih jih bodo lahko s pomočjo filtra preizkusili tudi sami,« zanimivo izkušnjo napovedujejo v Mlekarni Celeia.

Prenovo izdelkov so na police pospremili z oglaševalsko kampanjo pod naslovom »Naravni od nekdaj«: »To lahko trdi le nekdo, ki ima za sabo bogato tradicijo in naša mlekarna jo ima. Že več kot 70 let predelujemo mleko v zaupanja vredne izdelke, ki poosebljajo tradicijo slovenskega mlekarstva. To zagovarjamo in živimo, zato z blagovno znamko Zelene Doline predstavljamo vrhunsko in pestro ponudbo mlečnih izdelkov,« dodajajo v Mlekarni Celeia, kjer mleko odkupujejo z več kot 900 kmetij iz Savinjske, Šaleške, Koroške, širše Celjske in Kozjanske regije.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 0,960 seconds.