Šank Rock bo svojih 40 let praznoval v domačem Velenju

Svojo četrto okroglo obletnico bodo člani skupine Šank Rock proslavili na največjem odru doslej. Že od leta 1983 delijo svojo ljubezen do rocka in ustvarjajo glasbo, ki se je razvila od najstniške vihravosti do rokerske zrelosti. Zagotovite si svoje vstopnice TUKAJ.

V petek, 16. junija, bodo ob 19.30 ob Velenjskem jezeru (Park Vista) zaigrali vsem generacijam in ljubiteljem rocka ter širili svojo že več kot znano “šankrockovsko” energijo. S čustvi nabit koncert se bo začel ob sončnem zahodu, poslušalci pa boste na prostem 3 ure uživali in plesali na znano rockarsko melodijo.

Na odru se bodo zvrstili številni gosti, med katerimi so že znana imena Tomi M. iz skupine Siddharta, Tomislav Jovanović – Tokac, pevec skupine Dan D, Gregor Skočir iz Big Foot Mame, Žak iz Mary Rose, 6 Pack Čukur, Natalija Verboten in Slovenski oktet.

Koncert bo družini prijazen, mladina do 16. leta bo namreč imela v spremstvu staršev prost vstop.

Koncert lahko izkoristite tudi za kratke počitnice v VISTA Park z razgledom in okolici Velenja. V Camp Velenje lahko postavite šotor ali prikolico, parkirate avtodom ali najamete mobilno hišico. Kot ponosni Velenjčani vas vabijo na obisk Šaleške doline in maksimalno uživanje v njenih lepotah.

Kako do vstopnic?

  • na spletni strani EVENTIM – tukaj
  • na vseh EVENTIM prodajnih mestih.

 

Pridi po svoj odmerek rocka!