SB Celje nudi pripravništvo srednjim medicinskim sestram in bolničarjem negovalcem

Splošna bolnišnica Celje v svoje vrste vabi osebe, ki jih veseli delo z ljudmi in bi se radi zaposlili v profesionalnem okolju, ter organizaciji, ki nudi varno zaposlitev in redno napredovanje.

Nudijo pripravništvo za delovno mesto: Bolničar negovalec, spremljevalec v bolnišnični dejavnosti in srednja medicinska sestra v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti.

 

Bolničar negovalec, spremljevalec v bolnišnični dejavnosti – pripravnik, 3 prosta mesta

Vaše naloge bodo: spremljanje in prevoz bolnikov med ambulantami, funkcionalnimi diagnostikami, prenos odvzetih materialov, itd.

Vse kar potrebujete za delo je cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam, ter končano srednje poklicno izobraževanje za bolničarja – negovalca.

 

Kot organizacija vsem pripravnikom nudijo možnost nadaljnje zaposlitve za nedoločen čas ter druge bonitete, kot so plačilo nadaljnjega študija, stanovanje, itd.

 

Srednja medicinska sestra v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti – pripravnik, 10 prostih mest

Vaše naloge bodo: izvajanje zdravstvene nege bolnikov različnih bolezenskih stanj v bolnišnici.

V svoje vrste vabijo vse, ki so končali srednjo zdravstveno šolo in še nimajo opravljenega strokovnega izpita na področju zdravstvene nege.

Vse kar potrebujete za delo je cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam, ter dokončano srednjo zdravstveno šolo.

 

Kako se prijavite?

V kolikor imate željo delati v prijaznem in povezanem okolje, kjer vlada prijetno družinsko vzdušje vas vabimo, da nam svojo vlogo pošljete na e-naslov:

Čas za prijavo je do: 19. 9. 2023

 

Splošna bolnišnica Celje