Slovenci najbolj zaupajo mleku Zelene doline

09. 04. 2020 18:52

mleko_zelene_doline_rgb

Mleko Zelene doline med potrošniki v Sloveniji uživa največ zaupanja. Naziv Trusted Brand so v družbi uglednih mednarodnih in domačih znamk v svoji kategoriji prejeli v neodvisni raziskavi revije Readers’s Digest Slovenija. Raziskava, ki jo je opravil inštitut Mediana na reprezentativnem vzorcu več kot 1000 posameznikov, je ugotavljala zaupanje izdelkom v zelo široki paleti kategorij. Neodvisnost raziskave jamči dejstvo, da podjetja na svojo uvrstitev v izbor nimajo vpliva.

Revija Readers’s Digest Slovenija je 14. leto zapored razglasila znamke, ki med Slovenci uživajo največ zaupanja.

zelene-doline-kategorija-1024x683Mleko Zelene doline je med potrošniki eden najbolj priljubljenih izdelkov Mlekarne Celeia iz Arje vasi. Ti cenijo vrhunsko, domače slovensko mleko: »Našim kupcem zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov, ki jih soustvarja več kot 900 slovenskih kmetij,« pojasnjujejo v Mlekarni Celeia, ki je druga največja slovenska mlekarna in prvi slovenski proizvajalec s certifikatom Pridelano/proizvedeno brez GSO. Prav to kakovost so v letošnji raziskavi slovenske izdaje mednarodno priznane revije Readers’s Digest prepoznali potrošniki, ki so v kategoriji mleka naziv Trusted Brand podelili prav Mleku Zelene doline. »Priznanje pomeni potrditev, da smo na pravi poti in da je domača hrana, znanega porekla, tista, ki danes slovenskemu kupcu pomeni izjemno veliko. S takšnim odnosom do domačih blagovnih znamk dajemo tudi pomembno sporočilo o ponosu na slovensko tradicijo,« dodajajo v Mlekarni Celeia.

V družbi uglednih znamk

Mleko Zelene doline se je kot nagrajeno znašlo v družbi uglednih domačih in mednarodnih blagovnih znamk, kot so naprimer Volvo, Bosch, Samsung, Telekom Slovenije in Spar. Raziskava Trusted Brand v Sloveniji poteka že 14. leto zapored, letošnjo je s pomočjo elektronskega vprašalnika na reprezentativnem vzorcu več kot 1000 posameznikov opravil inštitut Mediana. Sodelujoči so ocenjevali stopnjo zaupanja blagovnim znamkam v zelo široki paleti kategorij, dodali so lahko tudi znamko po svojem izboru. Znamke, ki jih ocenjujejo sodelujoči neodvisno določijo raziskovalci sami. Tako se podjetje v raziskavo samo ne more vključiti, kar daje izboru še večjo verodostojnost.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 3,187 seconds.