V Rogaški Slatini že 6. Afroditin tek s Štajerskim valom

6. AFRODITIN TEK S ŠTAJERSKIM VALOM PRED VRATI – ŠE NEKAJ DNI ZA PRIJAVE.

Priprave na 6. Afroditin tek s Štajerskim valom so v polnem teku. Tekli bomo spet na prvo junijsko soboto, 3. junija, v Rogaški Slatini. Letos poleg tekov in testa hoje še dve novosti: Afroditin pohod na Janino in vozičkanje z Afrodito.

Rekreativni športni dogodki, kot je Afroditin tek s Štajerskim valom, pozitivno vplivajo na kakovost življenja lokalne in širše skupnosti, združujejo ljudi v akciji in promovirajo gibanje v naravi.

Tekmovalno in rekreativno
Tekmovalni duh takoj na štartu na 5 in 10 km

Afroditin tek vsako leto privabi številne rekreativce, prav tako pa tudi tekaške navdušence, ki se lahko preizkusijo na dveh tekmovalnih progah, na 5 in 10 km v moški in ženski konkurenci. Mnogi pa se odločijo za krajši, rekreativni tek na 1 km po promocijski progi skozi Rogaško Slatino ali za test hitre hoje na 2 km.

Letos sta prvič na izbiro še Afroditin pohod na Janino za ljubitelja pohodništva in uživanja v naravi ter vozičkanje z Afrodito, ki bo privabilo predvsem mlade starše, pa tudi babice in dedke, ki uživajo v sprehodih z vnučki.

Letos na teku dve novosti: Afroditin pohod na Janino in vozičkanje z Afrodito

 

Vsi prijavljeni tekači in pohodniki na vseh treh progah in pohodu prejmejo promocijsko – darilni paket Kozmetike Afrodita in darila, ki jih prispevajo pokrovitelji dogodka. Darila prejmejo tudi vsi prijavljeni na vozičkanje.

Najhitrejši bodo tudi letos prejeli pokale Steklarne Rogaška in lepe nagrade

Start in cilj teka in pohoda bosta na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini, vozičkanje z Afrodito bo na Pegazovi ploščadi.


Še razmišljaš? Prijavi se na PROTIME.SI.

Vse dodatne informacije najdeš TUKAJ.

 

Zvečer na Evropski ploščadi koncert s Kvatropirci

Na dan teka, v soboto, 3. junija, ob 21. uri pa vas vabimo še v družbo Kvatropircev, ki bodo z nami v koncertnem večeru na Evropski ploščadi. Partner koncerta je Central Cafe, vabljeni na romantičen večer na njihovi terasi.

Zvečer bodo nastopili Kvatropirci, prisluhnili jim boste lahko ob pijači na terasi Central Cafe in Evropski ploščadi, brez vstopnine.

 

 

Fotografije: Mediaspeed in Štajerski val
Naročnik: Štajerski val