V Telemachu v mestu lahko sedaj brezplačno napolnite svoj pametni telefon!

telemach-celje-polnjenje-telefona

V središču Celja, natančneje Stanetovi ulici 7 se je v mesecu septembru odprla težko pričakovana butična poslovalnica Telemacha, ki v naročnikom in potencialnim naročnikom omogoča bistveno lažji dostop, vsem mimoidočim pa ponuja pestro izbiro dodatne opreme za mobilne telefone kot so polnilci, ovitki in naprave proizvajalca Xiaomi.

telemach-celje-polnjenje-telefona-3Čeprav že od začetka slovi kot ena največjih in najbolj prestižnih poslovalnic v Sloveniji, pa so svojo dodano vrednost povišali še za storitev brezplačnega polnjenja naprav kot so pametni mobilni telefoni, pametne ure, tablice in druge naprave.

V sodelovanju z napolnite.si je namreč v mestnem jedru sedaj na voljo polnilni stolp, ki omogoča, da svojo napravo varno zaklenete za čas polnjenja. V vmesnem času vam bodo ponudili brezplačno kavico ali časopis, lahko pa si vzamete čas, da skočite po nujnih opravkih in svojo polno napravo prevzamete malce kasneje.

Pridobitev je precej zanimiva za vse, ki ste redni obiskovalci mestnega jedra, hkrati pa tudi turiste in naključno mimoidoče.

Za vse tiste, ki pa želijo energijo nositi s sabo pa v poslovalnici Telemach Celje center ponujajo tudi ugodne prenosne polnilne baterije (powerbanke), tako da boste vedno ostali dosegljivi.

telemach-celje-polnjenje-telefona-1

telemach-celje-polnjenje-telefona-2