Vse zaposlitvene priložnosti na enem mestu

02. 04. 2022 06:12

Iščete prvo zaposlitev, razmišljate o menjavi kariere ali zgolj spremembi na vašem delovnem področju?

Spletni portal Zaposlitev.info kot zanesljivi partner ponuja učinkovit in aktualen način, da najdete pravo zaposlitev zase. Njihova strokovna ekipa že 8. leto uresničuje svoje poslanstvo, ki je: »Biti najbolj strokoven in prijazen portal, kjer se srečajo delodajalci in iskalci zaposlitve.«

Časi, ko so ljudje poiskali svojo prvo zaposlitev v podjetju in v istem podjetju delali vse do upokojitve so že dolgo za nami. Že nekaj časa se namreč doba zaposlitve delavca na enem delovnem mestu krajša, nekateri viri navajajo, da v povprečju traja le nekaj let. Iskalci zaposlitve imajo tako na voljo več priložnosti za nova oz. boljša delovna mesta, delodajalci pa so v situaciji, kjer morajo bolj pogosto iskati nove sodelavce.

Zaradi teh sprememb je pomembno, da imajo iskalci zaposlitve na voljo funkcionalna orodja, s katerimi lahko hitro in učinkovito poiščejo informacije o prostih delovnih mestih ter se nanje tudi enostavno prijavijo – vse to in še veliko več vam ponuja spletni zaposlitveni portal Zaposlitev.info.

ZA ISKALCE ZAPOSLITVE

Na portalu je velika izbira prostih delovnih mest z vseh področij dela ter vseh oblik zaposlitve. Če iščete redno delovno razmerje, pogodbeno delo, delo preko s.p ali d.o.o. ali pa ste študent oz. upokojenec, pokukajte v rubriko »Prosta delovna mesta«. Zaposlitev.info ponuja tudi možnost naročanja na e-obveščanje o prostih delovnih mestih, glede na vaše izbrane kriterije, kjer obvestila prejmete kar direktno v vaš poštni nabiralnik. Ker pa je včasih iskanje zaposlitve lahko tudi precejšen izziv, so na portalu pod rubriko »Nasveti« pripravili tudi pravo zakladnico znanja in nasvetov, ki sledijo novodobnim trendom v zaposlovanju in življenju nasploh, npr. Na kaj biti pozoren pri zaposlitvenem razgovoru, 10 najboljših veščin, ki jih je treba vključiti v življenjepis, Kako najti svoje poslanstvo in še veliko več.

ZA DELODAJALCE

Zaposlitev.info je portal, ki s svojo pestro ponudbo storitev zadovolji potrebe vsakega delodajalca, od tistih, ki potrebujejo zgolj objavo zaposlitvenega oglasa, pa vse do tistih, ki se zaradi deficitarnega delovnega mesta odločijo za  direktno iskanje kadra, tako imenovani  »headhunting«. Z registracijo v »Vmesnik delodajalci«  pridobite možnost enostavnega upravljanja in objavljanja vseh vaših zaposlitvenih oglasov. Vmesnik omogoča tudi podrobno predstavitev vašega podjetja, v kateri lahko vaši potencialni kandidati dobro spoznajo vaše podjetje, delovno klimo ter  vse prednosti in ugodnosti, ki jih svojim zaposlenim nudite. Prav tako pa vam portal ponuja tudi nasvete z različnih področij, npr. 7 odličnih načinov za ustvarjanje zdravega delovnega okolja, Kako ustvariti pozitivno delovno okolje v 10 korakih.. Strokovna, ažurna in prijazna ekipa pa vam je vedno na voljo za pomoč in podporo.

Naročnik: zaposlitveni portal Zaposlitev.info, Miran Trupi, s.p.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,828 seconds.