Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 12. 6. 2019 (traktor se je skotalil v dolino)


Včeraj so policisti na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 271 klicev občanov, v 81 primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja javnega reda in miru poročajo o 11 kršitvah.

S področja cestnega prometa pa o 14 prometnih nesrečah. V eni od njih, v Latkovi vasi, se je huje poškodoval voznik kolesa z motorjem, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

V Slovenskih Konjicah so zasegli osebno vozilo vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

Od preostalega obravnavanega dogajanja izpostavljajo dva požara, nesrečo pri delu in poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Požara – Mozirje in Pijovci

Na območju Mozirja so obravnavali požar. Na traktorski prikolici je zagorelo več bal sena. Ogenj je poškodoval tudi prikolico in starejši traktor. Tuja krivda je izključena.

Sinoči, okoli 21.30 ure, je udar strele povzročil požar na hlevu v Pijovcih, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Ogenj je poškodoval ostrešje.

Nesreča pri delu – Polule

Pri obračanju sena se je na Polulah pri Celju poškodoval 66-letni domačin. Na strmini se je traktor prevrnil in skotalil v dolino. Voznik je pri tem padel iz kabine in se poškodoval.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Zreče

V Zrečah je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti je pa na vratih povzročil za dobrih 500 € škode.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi