Avto na streho, trk s kolesarjem, zagorelo v kleti

02. 09. 2020 07:03

Včeraj je ob 12.47 na Partizanski cesti v Celju osebno vozilo zapeljalo s cestišča na nabrežino, nato pa se prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, postavili vozilo na kolesa in ga odstranili s cestišča. Reševalci NMP Celje so dve poškodovani osebi prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Ob 16.16 je na Reški cesti v Preboldu prišlo do trčenja osebnega vozila in kolesarja. Reševalci NMP Žalec in Celje so poškodovanega kolesarja oskrbeli in ga predali dežurni ekipi HNMP Maribor. Helikopter SV ga je prepeljal v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Prebold so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 21.20 je na Ljubljanski cesti v Celju zagorelo v kletnih prostorih večstanovanjskega objekta. Gasilci PGE Celje in PGD Gaberje so zavarovali kraj dogodka, omejili in pogasili požar, iz objekta evakuirali stanovalce, prezračili prostore, odstranili goreče materiale iz kleti, opravili meritve prisotnosti nevarnih plinov in pogašene prostore pregledali s termovizijsko kamero. Reševalci NMP Celje so na kraju pregledali stanovalce in eno osebo odpeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 7,476 seconds.