Policijsko poročilo: četrtek, 18. 1. 2018 (podrobnosti o požaru v Zg. Rečici, tatvina 1.000 litrov nafte)

18. 01. 2018 10:07

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 10 kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče in pet kršitev javnega reda in miru.

Požar – Zgornja Rečica

Včeraj, okoli 15.30 ure, smo bili obveščeni, da je zagorelo v delavnici v Zgornji  Rečici, na območju  Policijske postaje Laško. 37-letni lastnik delavnice, ki je bil v delavnici sam, je zaradi okvare na črpalki vozila iz rezervoarja  črpal  gorivo, pri  čemer je najverjetneje prišlo do kratkega stika, zaradi česar se je gorivo vnelo. 37-letnik se je v požaru izredno hudo poškodoval. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Ogenj je delavnico v celoti uničil.

Tatvina nafte – Lopata

Včeraj zjutraj nas je poljski voznik tovornega vozila obvestil, da so mu med počitkom na avtocestnem počivališču Lopata, neznani storilci, iz rezervoarja tovornega vozila ukradli okoli 1.000 litrov nafte.

Pridržanje voznika zaradi vožnje pod vplivom alkohola – Imeno

Šmarski policisti so včeraj popoldne, v Imenem, ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. S preizkusom alkoholiziranosti je bilo ugotovljeno, da je imel 1.01 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka ali po starem več kot dve promili. Voznika so pridržali do streznitve.

Vlom v trgovino – Celje

Nekaj pred polnočjo smo bili obveščeni o vlomu v trgovino na Lavi v Celju, od koder so neznani storilci ukradli večjo količino cigaret.

 

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprava Celje

 

bumfest-zalec-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,641 seconds.