Policijsko poročilo PU Celje: 1. 12. 2014

01. 12. 2014 10:47

PolicijaPregled dogajanja zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragični nesreči pri delu, ki se je zgodila v petek, v popoldanskih urah, ko se je v gozdu v Pernicah, pri spravilu lesa, smrtno ponesrečil 64-letni moški. 64-letnik je v gozdu na izredno strmem pobočju odstranjeval drevesa, ki jih je uničil žled. Eno od dreves je padlo nanj in ga pokopalo pod seboj. Moški je na kraju nesreče umrl.

Na parkirišču trgovine v Žalcu so policisti v petek, okoli 11.30 ure, obravnavali prometno nesrečo. Voznica osebnega vozila je na parkirišču spregledala peško in trčila vanjo. 75-letna peška se je v trčenju hudo poškodovala.

V petek, ob 12.35 uri, so policisti na Mariborski cesti v Celju obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik neznanega vozila temno sive barve, neznanih registrskih številk, je vozil po Mariborski cesti. Tik pred križiščem s Kidričevo ulico, je z desnega prometnega pasu online casino’s zapeljal na levi prometni pas ter s svojim levim bočnim delom oplazil prednji desni bočni del osebnega avtomobila znamke Citroen C1, rdeče barve, katerega je voznica pravilno vozila po levem prometnem pasu. Voznika, udeleženega v prometni nesreči in vse, ki o nesreči karkoli veste, policisti prosijo, da pokličete na telefonsko številko 113.

V soboto zvečer so bili policisti obveščeni o požaru na območju Mežice, kjer je zagorelo ostrešje spremljevalnega objekta. Pri ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da je zagorelo zaradi pregretja dimniške tuljave. Ogenj je povzročil za okoli 25.000 € materialne škode.

Včeraj so policisti v Velenju, na Kardeljevem trgu, obravnavali vlom v stanovanje. Pogrešajo prenosni računalnik in denarnico  z dokumenti. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 800 €.

V Jagnjenici, na območju Policijske postaje Laško, so policisti obravnavali tatvino motorne žage, vredne okoli 500 €. Storilec jo je ukradel iz odklenjene garaže.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,565 seconds.