Policijsko poročilo PU Celje: 1. 7. 2014


PolicijaPregled  včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v stanovanjsko hišo na Maistrovi ulici v Celju. Storilec je po lestvi splezal do okna v prvem nadstropju, skozi okno vstopil v hišo, ukradel večjo vsoto gotovine in zapustil hišo.

Policisti poročilo nadaljujejo s podatki o vlomu v vikend v Babnem v Celju. Storilec je ukradel otroško gorsko kolo, plinski gorilnik, avtomobilsko prevleko in več lesnih barv.

S kotlovnice vrtca na Nušičevi ulici v Celju je neznanec ukradel odtočne cevi. Tatvino več metrov  žlebov so včeraj policisti obravnavali tudi Spominski ulici v Celju, kjer jih je storilec ukradel iz stanovanjske  hiše.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec iz odklenjene delavnice ukradel štiri avtomobilske pnevmatike.

Med vikendom so neznanci z lesenih drogov, postavljenih ob železniški progi Dravograd – Vuzenica, ukradli okoli 40 m bakrenih žic.

V popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o delovni nesreči, ki se je zgodila na Bohorju nad Kozjem, pri utrjevanju ceste. Medtem, ko je lastnik  7 tonskega valjarja popravljal komandne ročice, se je valjar premaknil in mu hudo poškodoval nogo. Tuja krivda je izključena.

Iz ograjenega skladišča podjetja v Velenju je neznani storilec med vikendom ukradel za dobrih 1.500 € izolacijskega materiala.