Policijsko poročilo PU Celje: 1. 7. 2016

01. 07. 2016 13:41

PolicijaV noči iz srede na četrtek so neznanci na letnem kopališču na Ravnah na Koroškem odstranili okoli 20 metrov žičnate ograje skupaj s stebrički, poškodovali merilno uro, v notranjosti objekta pa izpraznili gasilni aparat. Zavod so oškodovali za najmanj 3.000 €.

V jutranjih urah so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Na Trnoveljski cesti v Celju so neznanci iz rezervoarja parkiranega tovornega vozila odtujili okoli 80 nafte. Veterinarsko fakulteto so oškodovali za okoli 100€.

V dopoldanskih urah so policisti v Šmarju pri Jelšah opravili ogled kraja nesreče pri delu. Pri delu na krožni žagi se je hudo poškodoval mladoletni domačin. Zaradi poškodbe so mu v Splošni bolnišnici Celje amputirali kazalec leve roke.

Okoli trinajste ure so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Tekavčevi cesti v Šoštanju. Neznani storilec je povzročil škodo pri vlamljanju, če je tudi kaj odtujil pa bodo obveščeni, ko se lastniki vrnejo z dopusta.

V Marija Reki je neznanec v obdobju zadnjih šestih mesecev vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Iz notranjosti je odtujil motokultivator in kotel za žganjekuho v skupni vrednosti okoli 1.000 €.

V zgodnjih večernih urah včerajšnjega dne so policisti na parkirišču pri pokopališču v Šentilju pod Turjakom pri Mislinji opravili ogled kraja vloma v osebni avtomobil. Neznani storilec je razbil steklo zadnjih vrat in iz notranjosti vozila odtujil torbico z bančnimi karticami in dokumenti ter manjšo vsoto gotovine. Lastnico je oškodoval za okoli 300 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,309 seconds.