Policijsko poročilo PU Celje: 1. 8. 2012

01. 08. 2012 09:35

Zadnji letošnji julijski dan je na Celjskem potekal zelo mirno. Policisti PU Celje so zabeležili sedem prometnih nesreč, prav toliko kršitev javnega reda in miru ter petnajst kaznivih dejanj.

V eni od prometnih nesreč se je huje poškodoval voznik kolesa z motorjem, ostale prometne nesreče so se k sreči končale z blažjimi posledicami.

Sicer pa je imel veliko sreče  tudi omenjeni 17-letni voznik kolesa z motorjem, ki je vozil iz smeri Podvina proti Polzeli. 17-letni voznik namreč ni ustavil pred nezavarovanim prehodom čez železniško progo in je na progo zapeljal v trenutku,  ko se je prehodu približeval vlak, ki je vozil smeri Polzele proti Velenju. Voznik je na srečo še pravočasno skočil s kolesa z motorjem, tako da je vlak trčil le v njegovo vozilo. 17- letnik se poškodoval pri padcu.

V Celju so včeraj policisti obravnavali vlom v objekt teniškega kluba. Pogrešajo za dobrih 1.000 € električnih vodnikov in spojk.

Na Pohorski ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v garažo. Lastnik pogreša moško kolo, vredno okoli 3.000 € ter turne smuči in smučarske čevlje.

V Zrečah pa je bilo včeraj vlomljeno v avtobus. Pogrešajo avtoradio.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,043 seconds.