Policijsko poročilo PU Celje: 10. 2. 2012

10. 02. 2012 12:49

S področja cestnega prometa policisti PU Celje poročajo o sedmih prometnih nesrečah, pridržanju enega voznika in zasegu treh vozil. Mirno je bilo na področju kriminalitete in javnega reda in miru. Policisti so tako včeraj obravnavali štiri kazniva dejanja in eno kršitev javnega reda in miru.

Policisti Postaje prometne policije so včeraj okoli 14.50 ure izven naselja Pameče obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik neznanega osebnega avtomobila rdeče barve je izven naselja Pameče prehiteval v škarje voznika belega osebnega avtomobila Volskswagen Golf. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila, ki je, da bi se izognila trčenju, zapeljala iz vozišča in poškodovala svoj  osebni avtomobil. Med vozili ni prišlo trčenja.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivamo vse, ki so nesrečo videli ali o njej karkoli vedo, da pokličejo na telefonsko  številko 113. Za sodelovanje še posebej prosijo voznika belega Golfa, ki ga je neznani voznik prehiteval.

Toliko o dogajanju s področja cestnega prometa. Od včeraj obravnavnih kaznivih dejanj policisti izpostavljajo vlom in tatvino.

V Trnavi pri Gomilskem so policisti obravnavali vlom v poslovni prostor. Pogrešajo paleto in pol umetnega gnojila, vrednega okoli 900 €.

Z osebnega avtomobila, parkiranega na Celovški ulici v Celju, je včeraj ponoči neznani storilec ukradel okrasne pokrove koles in brisalce.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,139 seconds.