Policijsko poročilo PU Celje: 10. 5. 2012

10. 05. 2012 10:38

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini osebnega vozila BMW 118. Ukraden je bil s parkirišča stanovanjske hiše v Bukovljah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Ukradeno vozilo je letnik 2005 in je svetle kovinsko rjave barve, registrskih oznak  CE Z8-100. Lastnica ocenjuje, da je s tatvino oškodovana za dobrih 12.000 €.

Na ulici I. Štajerskega bataljona je storilec  v avto vlomil tako, da je razbil steklo na zadnjih vratih. Iz avtomobila je odnesel torbico z dokumenti, bančnimi karticami in okoli 200 € gotovine.

Vlom v osebni avtomobil so policisti včeraj obravnavali tudi na ulici Dušana Kvedra v Celju. V tem primeru  je storilec odnesel dve torbi z dokumenti.

V Šmartnem v Rožni dolini je bilo včeraj ponoči vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša nekaj kosov različnega orodja.

Včeraj ponoči so neznani storilci iz letnega vrta gostinskega podjetja na Malgajevi ulici v Celju ukradli sedežno garnituro iz ratana in nekaj stolov.

Današnje policijsko poročilo policisti zaključujejo s podatki o številu včeraj obravnavanih prometnih nesreč. Deset se jih je zgodilo. Med njimi na srečo ni bilo nobene s hujšimi poškodbami udeleženih.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 2,491 seconds.