Policijsko poročilo PU Celje: 11. 10. 2013

11. 10. 2013 08:54

V Hramšah, na območju Policijske postaje Žalec, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo najprej poskušal vlomiti skozi terasno okno, kar mu ni uspelo, ga je pa poškodoval. V hišo mu je uspelo vlomiti  skozi spalnično okno. Odnesel je več denarja in zlatnine.

Iz delovnega stroja, parkiranega na delovišču na Vranskem, so neznani storilci včeraj ponoči ukradli okoli 180 litrov nafte.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini goriva iz osebnega vozila. Neznani storilec je preluknjal rezervoar osebnega vozila Nissan Qashqai, parkiranega na Pohorski ulici v Celju in ukradel dobrih 40 litrov goriva.

V Bukovžlaku so policisti obravnavali tatvino panelne ograje. Podjetje, ki je bilo lastnik le-te, je oškodovano za dobrih 500 €.

Tudi tatvino drv so včeraj obravnavali policisti. Neznanec je izpred hiše v Lahovni ukradel dobra dva kubična metra nažaganih kostanjevih drv.

Policisti poročajo še o tatvini žlebov. Neznanec jih je dobrih 5 metrov ukradel iz strehe stanovanjske hiše na Efenkovi ulici v Velenju.

Sinoči so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v osebno vozilo, parkirano na Ljubljanski cesti v Celju. Storilec je iz avtomobila odnesel moško torbico. Lastniku je povzročil za najmanj 200 € škode.

V Marija Reki  je sinoči zagorelo gospodarsko poslopje. Vzrok požara še ni potrjen. Lastniki so uspeli živino pravočasno rešiti pred ognjem, gospodarsko poslopje pa je ogenj zelo poškodoval, zgorelo je tudi okoli 75 bal sena. Na srečo se ogenj ni razširil na bližnjo stanovanjsko hišo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 4,446 seconds.