Policijsko poročilo PU Celje: 11. 5. 2012


Zadnje poročilo tega delovnega tedna policisti PU Celje začenjajo s podatki s področja cestnega prometa. Včeraj so na Celjskem in Koroškem obravnavali petnajst prometnih nesreč. V dveh sta se dve kolesarki lažje poškodovali, v eni pa je bila huje poškodovana peška.

Prometna nesreča se je zgodila včeraj dopoldne v Radljah ob Dravi. 41-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Dravogradu, je pred  prehodom za pešce ustavil,  ker je z njegove desne strani vozišče prečkala peška. Pri tem pa je spregledal peško, ki je vozišče prečkala z njegove leve strani in je trčil vanjo. 26-letna peška se je v prometni nesreči huje poškodovala.

V Prevaljah so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je odnesel menjalni denar in cigarete.

Iz delovnega stroja, parkiranega na delovišču v Vojniku, je neznanec iztočil dobrih 80 litrov goriva. V Rimskih Toplicah so neznanci iz delovnega stroja včeraj ukradli vrata. Vrata delovnega stroja so neznani storilci včeraj ponoči ukradli tudi iz delovnega stroja, parkiranega na gradbišču na Hudinji v Celju.

V Radljah ob Dravi so policisti včeraj obravnavali tatvino okoli 80 metrov žlebov. Neznani storilci so jih ukradli iz hiše in gospodarskega poslopja.

Na Rogli so policisti včeraj obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo dve kosilnici in nekaj drugega orodja.