Policijsko poročilo PU Celje: 11. 6. 2013


V Velenju, na Koroški cesti, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je prenosni računalnik in digitalni fotoaparat.

Na Jenkovi ulici v Velenju so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanje. V tem primeru je storilec ukradel nekaj kosov zlatnine.

Na Tkalski cesti v Celju je neznanec vlomil v kletne prostore stanovanjskega bloka. Odnesel je štiri aluminijasta platišča z letnimi pnevmatikami, štiri jeklena platišča z zimskimi pnevmatikami, smuči in gorsko kolo.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini traktorske prikolice. Storilec je prikolico odpeljal iz prostora ob gospodarskem poslopju v Podvinu pri Polzeli.

Včeraj so policisti obravnavali še tatvino dobrih 500 litrov nafte iz dveh delovnih strojev, parkiranih na lokaciji, kjer urejajo strugo Savinje v Celju.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila v petek, 7. junija 2013 zvečer, policisti prosijo za pomoč morebitne očividce. Prometna nesreča se je zgodila ob 21.15 uri v križišču Vrunčeve in Levstikove ulice v Celju. V prometni nesreči sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila znamke Renault Clio, srebrne barve in voznik osebnega avtomobila znamke Peuget 307 cabriolet, modre barve. Voznica je v  križišče pripeljala iz smeri Levstikove ulice in je vozila proti Gregorčičevi ulici, voznik pa je v križišče pripeljal iz smeri Vrunčeve ulice in je vozil proti Stanetovi ulici. Oba voznika trdita, da sta v križišče zapeljala pri zeleni luči. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.