Policijsko poročilo PU Celje: 11. 7. 2014

11. 07. 2014 10:59

PolicijaPregled dogajanja v zadnjih 24 urah policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj okoli 14. ure na avtocesti za cestninsko postajo Vransko v smeri Celja. Prišlo je do verižnega trčenja osmih vozil. Prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba lažje poškodovana, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil voznik skupine vozil iz Republike Poljske. Zaradi obravnave prometne nesreče je prišlo do daljšega zastoja prometa, ki je bil preusmerjen na regionalno cesto. Tujec je zaradi storitve cestno prometnega prekrška plačal globo.

Na Finžgarjevi ulici v Celju je neznanec z makadamskega prostora izpred stanovanjske hiše odtujil odklenjen osebni avtomobil, znamke Škoda Oktavija, srebrne barve, reg. št. CE V8-59M. V vozilu sta nameščena dva otroška sedeža, na zadnji strani pa je nalepka rumeno rdeče barve “Otrok v avtu”. Lastnik je oškodovan za okoli 6.000 €.

Na Ulici V. Prekomorske brigade v Celju so policisti opravili ogled vloma v kletne prostore. Storilec je odtujil moško in otroško kolo ter več kosov električnega orodja v skupni vrednosti okoli 3.000 €.

Na Maistrovi ulici v Slovenj Gradcu so policisti obravnavali tatvino kolesa s pomožnim motorjem, ki je bilo z verigo priklenjeno na steber naddstreška. Lastnik je oškodovan za okoli 500 €.

Na Šaranovičevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v prostore podjetja in iz kovinske blagajne odtujil 60 € gotovine.

V dopoldanskih urah je znana storilka na Stanetovi ulici v Celju oropala oškodovanca. Po opravljenem dvigu gotovine na bankomatu ga je z žensko torbico udarila po rokah, tako da mu je denarnico in GSM aparat zbila iz rok. Vse skupaj je pobrala in s kraja pobegnila. Lastnika je oškodovala za okoli 600 €.

V kraju Spodnje Roje, na območju Žalca, je neznani storilec iz obiralne hale odtujil od 150 do 200 metrov obiralnega kabla. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 €.

Na relaciji od Žalca proti Grižam je neznani storilec vlomil v tri lesene utice in iz njih odtujil več kosov orodja in baterijski vijačnik, v skupni vrednosti okoli 300 €.

V večernih urah so policisti na Kidričevi ulici v Žalcu opravili ogled vloma v klet stanovanjskega bloka. Storilec je odtujil moško gorsko kolo v vrednosti okoli 1000 €.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,925 seconds.