Policijsko poročilo PU Celje: 11. 7. 2016

11. 07. 2016 10:33

PolicijaDanašnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih preteklega vikenda policisti pričenjajo z obvestilom o vlomu v stanovanjsko hišo na Travniški ulici v Celju. Neznani storilec je odtujil tri kose električnega orodja v vrednosti 700 €.

V petek, okoli enajste ure, so policisti opravili ogled krajev vlomov v dve počitniški hiši v Ložnici pri Velenju. Neznanec iz notranjosti ni ničesar odtujil, je pa povzročil škodo pri vlamljanju.

V soboto, okoli pol pete ure zjutraj, so bili policisti obveščeni, da je motorni potniški vlak na železniškem tiru v bližini Železniške postaje v Celju povozil mlajšega neznanega moškega, ki je na kraju umrl. Pri ogledu kraja policisti niso ugotovili znakov tuje krivde. Na podlagi zaprosila morebitnim očividcem in zbranih obvestil so včeraj v dopoldanskih urah ugotovili identiteto povoženega 26-letnega moškega iz Poljčan pri Mariboru.

Sobotno varnostno dogajanje policisti nadaljujejo z obvestilom o vlomu v hišo na Cesti za Lokrovec v Celju. Neznanec je odtujil manjšo vsoto gotovine in več kosov različne zlatnine v vrednosti okoli 2.000 €.

V zgodnjih popoldanskih urah so policisti v Rogaški Slatini obravnavali dogodek, kjer je z lestve padel domačin, ki je pregledoval streho stanovanjske hiše. Pri tem si je hudo poškodoval roko.

V popoldanskih urah sta se dva neznanca na Kraigherjevi ulici v Celju s kolesom z motorjem pripeljala za starejšo oškodovanko in ji iz rok iztrgala žensko torbico, v kateri je imela GSM aparat, dokumente in manjšo vsoto gotovine.

V večernih urah so policisti opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo na Cmereški Gorci. Neznani storilec je odtrgal vrata kovinskega sefa in iz njega odtujil manjšo količino zlatega natika v vrednosti okoli 1.500 €.

V dopoldanskih urah včerajšnjega dne so policisti na Dečkovi ulici v Celju obravnavali tatvino treh platišč s pnevmatikami s parkiranega priklopnega vozila. Podjetnik je oškodovan za okoli 3.000 €.

V večernih urah včerajšnjega dne so policisti opravili ogled kraja vloma. Neznani storilci so v Miklavžu pri Taboru vlomili v gradbeni kontejner in iz njega odtujili nekaj kosov orodja v vrednosti okoli 400 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,553 seconds.