Policijsko poročilo PU Celje: 11. 8. 2014

11. 08. 2014 08:30

policijaV petek, ob 13. uri. smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na relaciji Ložnica pri Žalcu-Velika Pirešica. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in kolesar. Nesreča se je zgodila v neposredni bližini stanovanjske hiše Ložnica pri Žalcu 28. Voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Velike Pirešice, je prehiteval traktor in trčil v kolesarja, ki je pravilno vozil po svoji strani vozišča. Voznik osebnega vozila je po nesreči odpeljal s kraja, kolesar  pa se je pri padcu lažje poškodoval.  Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče iščemo vozilo VW Polo, rumene barve, z delnimi reg. številkami MBJ6. Vse, ki karkoli vedo o prometni nesreči ali o udeleženem vozniku in vozilu, prosimo, da to sporočijo na telefonsko številko 113.

V petek, nekaj pred deseto uro, se je v prometni nesreči v Letušu huje poškodoval  voznik motornega kolesa, ki je padel  zaradi neprilagojene hitrosti.

Sobotno dogajanje sta zaznamovala dva vloma.

Ponoči je neznanec vlomil v gostinski lokal  na Ljubljanski  cesti v Celju. Ukradel je cigarete,  žgane pijače in kavo. Škodo ocenjujejo na 600 €.

V Žalcu smo obravanavli vlom v počitniško hišico. Pogrešajo električno orodje in dve kosilnici. Lastnik škodo ocenjuje na 500 €.

Včeraj ponoči smo bili obveščeni še o vlomu v skladišče trgovine v Dramljah. Pogrešajo 15 plinksih jeklenk.

V Slovenj Gradcu, na Maistrovem trgu, smo včeraj obravnavali tatvino kolesa z motorjem znamke TOMOS APN 6, modre barve, reg. št. SG LS-04. Storilec je kolo z motorjem, ki je bilo zaklenjeno s kolesarsko ključavnico, ukradel izpred stanovanjskega bloka.

V Lučah je včeraj neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel več zlatnine in gotovine.

Za konec še o zaseženi vinjeti.  Na  mejnem prehodu Dobovec so policisti  včeraj, nekaj pred 14. uro, vozniku iz območja Žalca, ki je vstopal v Slovenijo, zasegli ponarejeno vinjeto. Voznika bodo kazensko ovadili.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 2,192 seconds.