Policijsko poročilo PU Celje: 12. 11. 2013


Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v prostore velenjskega podjetja v stečaju. Storilci so ukradli del stroja za napenjanje vrvi in železa.

Na Ljubečni je neznani storilec v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je sef, v katerem so lastniki hranili prenosni računalnik in  nekaj ročnih ur. Poleg omenjenega je ukradel še nekaj kosov zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi v Goričici, na območju Policijske postaje Šentjur. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je za okoli 1.500 € zlatnine.

Tudi v Dramljah je storilec v stanovanjsko hišo vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je za dobrih 4.000 € zlatnine in gotovine.

Med vikendom je neznani storilec na Prevaljah vlomil v delavnico podjetja. Odnesel je okoli 100 m bakrenih vodnikov in dva trifazna podaljška.

V Velenju je neznanec iz vozila Audi A6 ukradel vsa štiri aluminijasta platišča s pnevmatikami.

V Topolšici so policisti obravnavali vlom v gospodarsko poslopje. Storilec je iz zamrzovalne skrinje ukradel najmanj 50 kg mesa.

V Boharini, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali tatvino zlatnine iz stanovanjske hiše. Storilec je najverjetneje v dopoldanskih urah vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo  in odnesel za okoli 1.500 € zlatega nakita.

Pregled dogajanja policisti zaključujejo s podatki o tatvini bakrenih žlebov. V Podvrhu pri Prekopi jih je neznani storilec dobrih 25 metrov ukradel iz stanovanjske hiše.