Policijsko poročilo PU Celje: 12. 2. 2013


Na območju Policijske uprave Celje so včeraj policisti obravnavali osemnajst prometnih nesreč, štirinajst kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda in miru.

Vse včerajšnje prometne nesreče, razen dveh, v katerih sta se dva udeleženca lažje poškodovala, so se končale z materialno škodo na vozilih. Med kaznivimi dejanji je bilo največ vlomov in tatvin, obe kršitvi javnega reda in miru pa so včeraj policisti obravnavali v zasebnih prostorih.

V Kamenčah, na območju Žalca, so policisti obravnavali tatvino osebnega avtomobila Audi A3, letnik 2003, reg. št. LJ f5-30S. Storilec je vozilo v katerem so bili ključi za zagon motorja odtujil izpod nadstreška pri stanovanjski hiši.

Na Dobrni so policisti opravili ogled vloma v prodajalno Kmetijske zadruge Celje. Storilec je odtujil manjšo količino cigaret in žgane pijače v vrednosti okoli 100€.

V dneh preteklega vikenda je neznani storilec vlomil v gradbeni kontejner na območju Šentruperta. Odtujil je okoli 600 litrov goriva, več kosov ročnega orodja, spojk in cevi za delovne stroje, v skupni vrednosti okoli 4.000€.

V Laškem in na Opekarniški cesti v Celju so policisti opravili ogleda vlomov v kleti. Storilca sta odtujila moško kolo, vredno okoli 600 €, in štiri lita platišča z gumami, v vrednosti okoli 700 €.