Policijsko poročilo PU Celje: 12. 3. 2012

12. 03. 2012 10:27

Na območju Policijske uprave Celje so minuli vikend policisti med kaznivimi dejanji obravnavali največ vlomov. S področja cestnega prometa tokrat poročamo o prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, ki se je v soboto okoli poldneva zgodila v Žalcu. V omenjeni prometni nesreči se je huje poškodoval 53-letni kolesar.

53-letni voznik kolesa je vozil po pločniku Ulice Heroja Staneta v Žalcu. Ko je nameraval ulico prečkati na prehodu za pešce, je s kolesom zadel v prednji levi del osebnega avtomobila 53- letne voznice, ki  je vozila iz smeri Savinjske ceste po Ulici Heroja Staneta in čakala pred prehodom za pešce.  Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

V noči na petek je neznani storilec v gozdu na Proseniškem vlomil v kabino traktorja in ukradel posodo z gorivom ter sekiro, s traktorja pa demontiral in odnesel še vitlo s kardanom in več verig. Lastnika je z dejanjem oškodoval za okoli 500 €.

V isti  noči je neznanec vlomil v vozilo parkirano na Travniški ulici v Celju in ukradel avtoradio in še neuporabljeno letno vinjeto. Lastnika je z dejanjem oškodoval za okoli 150 €.

V soboto so vlom obravnavali tudi policisti v Laškem. Vlomljeno je bilo v gostinski lokal. Storilec je odnesel več različnih cigaret in menjalni denar ter lastniku povzročil za dobrih 2.000 € škode.

V soboto so bili policisti obveščeni o tatvini. Neznani storilec je izpod nezavarovanega objekta na Vrhu nad Laškim ukradel več delov kmetijskega  stroja in  BCS kosilnice. Lastnico je z dejanjem oškodoval za okoli 2.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,061 seconds.