Policijsko poročilo PU Celje: 12. 3. 2013

12. 03. 2013 11:35

Včeraj zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o vlomu v cvetličarno v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Storilec je v cvetličarno vlomil skoti vrata. Odnesel je dva varnostni kameri, menjalni denar in za dobrih 100 € vžigalnikov.

V Vešeniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je okoli 280 litrov ukradel iz rezervoarjev dveh delovnih strojev.

Tatvino goriva so policisti včeraj obravnavali tudi v kraju Vejica, na območju Planine pri Sevnici. V tem primeru je storilec iz treh delovnih strojev ukradel okoli 200 litrov goriva in akumulatorje.

Včeraj ponoči je neznani storilec na Drapšinovi ulici v Celju vlomil v kombinirano vozilo. Storilec je ukradel več različnih vijačnih vrtalnikov, več udarnih vrtalnikov, varilni aparat in drugo električno orodje. Povzročena škoda je ocenjena na najmanj 3.000 €.

Na Celjski cesti v Vojniku so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo žensko torbico z denarnico, v kateri je bilo okoli 100 € gotovine in žensko uro.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v počitniško hišico v Galiciji. Storilec je vlomil skozi vrata, odnesel pa ni ničesar. S poškodovanjem vhodnih vrat je lastniku povzročil za najmanj 100 € materialne škode.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,899 seconds.