Policijsko poročilo PU Celje: 12. 4. 2011


Včeraj so policisti PU Celje na celjskem obravnavali devet prometnih nesreč. Trije udeleženci so bili lažje poškodovani, eden pa huje.

Zaradi kršitev javnega reda in miru je bilo potrebno posredovati štirikrat. Kaznivih dejanj so našteli deset.

Prometno nesrečo s hudo telesno poškodbo so včeraj nekaj čez 18. uro obravnavali na Aškerčevi ulici v Žalcu. Povzročil jo je 24-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Savinjske ceste proti Šilihovi ulici. Ker je vozil preblizu desnega roba vozišča, je zapeljal na pločnik in trčil v drog javne razsvetljave. V trčenju se je hudo telesno poškodovala 48-letna sopotnica.

V Zrečah so včeraj okoli 17. ure obravnavali nesrečo pri delu. 52-letni voznik viličarja je v proizvodni hali podjetja prestavljal kovinske zaboje napolnjene in naložene s polizdelki. Pri prestavljanju je z vilicami viličarja prevrnil zgornje tri zaboje, ki so padli po dveh delavcih, ki sta bila v neposredni bližini viličarja. 36-letna delavka in 23-letni delavec sta se v nesreči hudo poškodovala.

V Slovenskih Konjicah so obravnavali tatvino električnih vodnikov, vrednih dobrih 300 €. Neznani storilci so jih v zadnjih dneh ukradli z objekta v Grajski ulici.

Na Pucovi ulici v Celju so obravnavali vlom v osebno vozilo. Lastnik pogreša navigacijsko napravo.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE