Policijsko poročilo PU Celje: 12. 6. 2014


PolicijaV Vinski Gorici je včeraj zjutraj neznani storilec skozi pritlično kopalniško okno vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel več zlatnine in fotoaparat. Iz avtomobila, parkiranega pred hišo, pa denarnico.

V Velenju so včeraj policisti obravnavali tatvino avtomobila znamke Audi A4, temno modre barve, letnik 2002, reg. št. CE55-27X. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Kardeljevem trgu.

Na Žovneškem jezeru je neznanec včeraj ponoči poškodoval  železna vrata v prostoru v sklopu pomola in jih vrgel v vodo. Lastnikom je povzročil za najmanj 500 € škode.

V Zgornjih Rojah, na območju Žalca, je neznanec včeraj vlomil v prodajalni in iz dveh blagajn ukradel menjalni denar.

Na ulici Heroja Rojška v Celju so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je odnesel žensko torbico z dokumenti in gotovino ter mobilnim telefonom.

Včeraj, okoli pol štirih popoldne, so policisti na parkirišču Vrunčeve ulice obravnavali rop. Neznani mlajši moški je napadel občanko, ki je na parkirišču govorila po telefonu. Neznanec ji je poskušal iz rok iztrgati torbico, v kateri je imela gotovino, ki jo je pred tem dvignila na bližnji banki. Med prerivanjem je občanki iz torbice padla denarnica,  iz katere je storilec ukradel denar ter pobegnil proti glavni avtobusni postaji.