Policijsko poročilo PU Celje: 13. 11. 2012

13. 11. 2012 10:52

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v  poslovne prostore v Škofji vasi in tatvino vozila Audi A4.

Med vikendom so neznani storilci vlomili v prostore podjetja v Škofji vasi. Iz poslovnih prostorov so ukradli priročno blagajno z manjšo vsoto gotovine. Iz delavnice, kjer servisirajo vozila, pa so odpeljali osebni avtomobil Audi A4, ki je bil na popravilu. Povzročeno škodo ocenjujejo na 18.000 €.

Neznani storilec je včeraj ponoči vlomil v osebno vozilo BMW 525, parkirano na ulici Heroja Rojška v Celju. Iz avtomobila ni ničesar odnesel, z vlomom pa je lastniku povzročil za 300 € škode.

Tudi včeraj so policisti obravnavali par primerov tatvin nafte iz delovnih strojev. V Vodrižu, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, kjer so odstranjevali posledice nedavnih poplav, so neznanci med vikendom iz več delovnih strojev ukradli dobrih 400 litrov nafte.

V Celju, na Ipavčevi in Oblakovi ulici, so policisti včeraj obravnavali vloma v dva parkirna avtomata. Storilec je ukradel okoli 120 € gotovine, večjo škodo pa je povzročil s poškodovanjem parkirnih avtomatov.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,344 seconds.