Policijsko poročilo PU Celje: 13. 12. 2013

13. 12. 2013 11:14

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragični delovni nesreči. Zgodila se je nekaj pred 15. uro v gozdu v Paridolu, na območju PP Šentjur.  Na 61-letnega  moškega, ki je v bližini doma podiral večje drevo, je padel del drevesa. Zaradi posledic je umrl na kraju nesreče.

Na območju Braslovč so včeraj policisti obravnavali vlom v gospodarsko poslopje. Storilec je odpeljal 120 litrski sod z vinom.

V Zvezni ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo.  Ukradel je za okoli 2.000 € različne zlatnine.

Na delovišču Čopove ulice v Celju je včeraj ponoči neznani storilec odprl sprednje vetrobransko steklo delovnega stroja in odnesel računalnik.

V enem od trgovskih centrov v Celju je včeraj neznani storilec iz žepa jakne občanu ukradel denarnico s približno 100 € gotovine in bančnimi karticami ter drugimi dokumenti.

Tatvino denarnic so policisti obravnavali tudi v gostilni v celjskem mestnem jedru. Dva moška sa izkoristila nepazljivost dveh gostov in sta iz žepov njunih  jaken ukradla denarnici z gotovino  in dokumenti.

Danes, okoli treh zjutraj, so policisti v Mežici obravnavali vlom v poslovni prostor. Storilec je odnesel menjalni denar in nekaj žganja.

Poleg omenjenega so policisti včeraj v Celju obravnavali  še manjših tatvin v trgovinah, tatvino registrskih tablic in tatvino bakrenih žlebov.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,110 seconds.