Policijsko poročilo PU Celje: 13. 2. 2012

13. 02. 2012 22:11

Policisti PU Celje danes med drugim poročajo o petkovem vlomu v zabojnik  v Gorici pri Slivnici. Pogrešajo 15 polnih plinskih jeklenk.

V Šaleku, na območju Policijske postaje Velenje, je v isti noči storilec iz ograjenega gradbišča odnesel 200 blejskih plošč in 60 kovinskih podpornikov ter lastniku povzročil za najmanj 4.000€ škode.

V noči na soboto je bilo na  Šlandrovem trgu v Žalcu vlomljeno v gostinski lokal. Storilec je odnesel plazmo TV, več žganja in nekaj menjalnega denarja.

V Ložnici pri Celju so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Lastniki pogrešajo dva bencinska agregata, motorno kosilnico na nitko, električno črpalko za vodo, kovček z orodjem in meč motorne žage. Škodo ocenjujejo na okoli 1.500 €.

V Spodnjem trgu v Vuzenici so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Pogrešajo okoli 200 € menjalnega denarja, dodatnih 800 € škode pa je vlomilec lastniku povzročil z vdorom v objekt.

V soboto je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo v Ložnici pri Žalcu. Storilec  je odnesel dve pnevmatski kladivi, vredni okoli 1.000 €.

Na srečo ta konec tedna policisti niso obravnavali hujših prometnih nesreč. Sedem voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola so pridržali, šestim pa zasegli vozila.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,983 seconds.