Policijsko poročilo PU Celje: 13. 2. 2014

13. 02. 2014 09:27

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo z dvema pozivoma očividcem prometnih nesreč.

Prva se je zgodila včeraj okoli 5.50 ure, na regionalni cesti izven naselja Brdinje, v občini Ravne na Koroškem. Povzročil jo je neznani voznik neznanega  manjšega osebnega avtomobila rdeče barve, neznanih registrskih številk, ki je vozil iz smeri Raven na Koroškem proti Kotljam. Med vožnjo je izven naselja Brdinje zaradi nepravilne strani vožnje trčil z levim zunanjim bočnim ogledalom v bočno ogledalo osebnega avtomobila Audi A4, ki je pravilno pripeljal nasproti. Povzročitelj ima najverjetneje poškodovano levo bočno ogledalo. Vse, ki karkoli veste o prometni nesreči, policisti prosijo za informacije.

Policisti prosijo očividce tudi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, ki se je včeraj, ob 7.12 uri, zgodila izven naselja Podklanc, ko je voznik neznanega vozila, lahko bi šlo za vozilo Fiat Punto, sive ali krem barve, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Ravnam na Koroškem, izven naselja Podklanc prehiteval traktor. V tistem trenutku  mu je nasprotni pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila znamke VW Polo Fox. Vozili sta trčili z  ogledali, voznik VW Pola, ki je pravilno pripeljal, je zaradi umikanja skrajno desno, z ogledalom trčil še v obcestni količek in poškodoval še drugo ogledalo. Vozilo povzročitelja je najverjetneje poškodovano po levem bočnem ogledalu.

Na delovišču v Medlogu so včeraj policisti obravnavali tatvino. Neznani storilec je ponoči iz delovnega stroja ukradel hidravlično pnevmatsko kladivo, vredno okoli 5.000 €.

V Marija Reki, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo več različnega orodja, vrednega okoli 500 €.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,808 seconds.