Policijsko poročilo PU Celje: 13. 9. 2012

13. 09. 2012 09:40

Zadnjih 24 ur je na celjskem in koroškem minilo brez posebnosti, so sporočili iz PU Celje.

Policisti so obravnavali trinajst prometnih nesreč, osemnajst kaznivih dejanj in trinajst kršitev javnega reda in miru.  Hujših prometnih nesreč na srečo ni bilo. V dveh prometnih nesrečah sta se dve osebi lažje poškodovali.

V Topolšici so policisti obravnavali tatvino. V zadnjih dneh je namreč neznanec iz garaže odnesel dobrih 50 kg moke in dve starejši motorni žagi.

Na Ribarjevi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino nafte. Storilec je na silo odprl pokrov rezervoarja delovnega stroja in ukradel okoli 80 litrov nafte.  Odnesel je tudi gozdarsko verigo.

V Trnovljah pri Celju je neznani storilec iz ograjenega dvorišča odnesel vrtno sedežno garnituro.

Tatvino so policisti včeraj obravnavali tudi na Mariborski ulici v Celju. Voznik tovornega vozila, hrvaški državljan, je pustil med nalaganjem materiala odklenjeno kabino. Storilec je  njegovo nepazljivost izkoristil in  mu je iz kabine vozila ukradel denarnico z dokumenti.

Danes zgodaj zjutraj so bili policisti obveščeni še o tatvini kombiniranega vozila Iveco, črne barve,  letnik 2009, registrskih številk CE HC-238, z napisom Fužinar. Kombinirano vozilo je bilo ukradeno na območju Policijske postaje Slovenske Konjice.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,820 seconds.