Policijsko poročilo PU Celje: 14. 3. 2012

14. 03. 2012 09:16

Po poročanju policistov PU Celje je na celjskem in koroškem včeraj bilo razmeroma mirno.

S področja prometa policisti poročajo o osmih prometnih nesrečah, pridržanju enega voznika in zasegu dveh vozil.

Dodajajo poziv očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, 12. marca 2012, okoli 8.50 ure, v semaforiziranem križišču v neposredni bližini upravne stavbe Železarne Ravne na Koroškem.

V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila znamke Ford C – Max, ki se je vključeval v promet iz smeri Železarne Ravne in zavijal levo proti Ravnam na Koroškem ter voznik osebnega vozila Ford Fiesta, ki je vozil iz smeri Prevalj proti Ravnam na Koroškem. Ker sta si izjavi udeležencev nasprotujoči, oba namreč trdita, da sta vozila skozi križišče pri zeleni luči, policisti pozivajo morebitne očividce, da se oglasijo na Policijsko postajo Ravne na Koroškem ali pokličejo na telefonsko številko 113 in pomagajo pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti začenjajo s podatki o tatvini kolesa. Gre za gorsko kolo znamke Merida, rumeno zelene barve, vredno okoli 500 €. Storilec  je preščipnil ključavnico in kolo odpeljal izpred stanovanjskega bloka na ulici Bratov Vošnjakov v Celju.

Neznani storilec je včeraj ponoči iz ograjenega prostora podjetja na Lavi ukradel tri kolute telekomunikacijskega bakrenega kabla, vrednega okoli 3.000 €.

V Tepanjskem vrhu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti včeraj obravnavali vlom v vikend. Lastniki pogrešajo več kot 100 salam.

Na Rogli pa so policisti včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo VW Passat. Storilec je odnesel moško torbico z denarnico, dokumenti in plačilnimi karticami, ki jo je lastnik pustil na sprednjem sedežu.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 2,581 seconds.