Policijsko poročilo PU Celje: 14. 7. 2016

14. 07. 2016 08:33

PolicijaV jutranjih urah smo na avtocestnem viaduktu med predoroma Škedenj in Pletovarje za smer Maribor, opravili ogled kraja prometne nesreče v kateri sta bila dva udeleženca lažje telesno poškodovana. Zaradi obravnavanja prometne nesreče je v času jutranje konice prišlo do daljših zastojev prometa.

V dopoldanskih urah smo opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Neznanec je na parkirnem prostoru na Mariborski cesti v Dravogradu razbil stranski stekli na osebnem avtomobilu. Lastniku, ki se trenutno nahaja v tujini, je povzročil za okoli 200 € škode.

Okoli poldneva smo bili obveščeni o vlomu v priročno skladišče gostinskega lokala ob jezeru v Velenju. Neznani storilec je povzročil škodo pri vlamljanju in odtujil manjšo količino alkoholnih pijač.

V popoldanskih urah smo v Nazarju opravili ogled kraja prevrnitve traktorja. Med vožnjo pod domačo hišo je voznik traktorja zapeljal z neutrjene ceste, kjer se je traktor prevrnil in obstal v jarku pod cesto. Pri prevračanju je potnica v traktorski kabini utrpela lažje poškodbe. Okoliščine nesreče še preverjamo.

V večernih urah so policisti Policijske postaje Celje pri tatvini kolesa v sodelovanju z oškodovanko prijeli osumljenca iz Celja, ki je pred dvema dnevoma pred stanovanjskim blokom na Stanetovi ulici v Celju odtujil kolo in ga nato prodajal preko spletne strani bolha. Za nakup se je dogovorila lastnica, ki je svoje kolo prepoznala.

V nočnem času smo v Slovenj Gradcu in na Prevaljah zaradi kršitev javnega reda in miru pridržali pijana kršitelja, ki sta kljub opozorilom policistov s kršitvami nadaljevala. Obema bodo policisti izdali plačilni nalog za plačilo globe.

 

Peter Pungartnik, mag., višji policijski inšpektor Policijske uprave Celje

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,715 seconds.