Policijsko poročilo PU Celje: 14. 8. 2013

14. 08. 2013 09:06

Včeraj je bilo na našem območju razmeroma mirno. Policisti PU Celje so obravnavali dvanajst prometnih nesreč, šestnajst kaznivih dejanj in  pet kršitev javnega reda in miru. Vse včerajšnje prometne nesreče so se na srečo končale le z materialno škodo. Med kaznivimi dejanji je bilo sedem tatvin, dva primera nasilja v družini, primer ponarejenega denarja, primer poškodovanja tuje stvari in pet primerov drugih kaznivih dejanj. Javni red in mir so kršitelji včeraj dvakrat kršili v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o manjšem travniškem požaru v Parižljah. Požar so v dobršni meri, že pred prihodom gasilcev, pogasili domačini.

Med tatvinami najprej o tatvini okoli 50 litrov nafte, ki jo je neznani storilec ukradel iz delovnega stroja, parkiranega na Špici v Celju.

Na Okrogarjevi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino električnega kolesa znamke Nikon, srebrne barve. Kolo, po oceni lastnice, vredno okoli 500 €,  je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom.

V Rimskih Toplicah je neznani storilec iz odklenjene kolesarnice pri železniški postaji odpeljal kolo z motorjem Tomos A35 Automatic, zelene barve, vredno 300 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini štiridesetih aluminijastih plošč, vrednih 1.000 €, ki jih je neznani storilec v obdobju zadnjega tedna odnesel iz podjetja v Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem.

Včeraj, okoli 19. ure, so bili policisti obveščeni, da je na Rogaški cesti v Šmarju pri Jelšah zagorel traktor, parkiran za gospodarskim poslopjem. Vzrok požara je bil samovžig pri akumulatorju. Povzročena škoda je ocenjena na 1.500 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,737 seconds.