Policijsko poročilo PU Celje: 15. 1. 2014

15. 01. 2014 10:11

PolicijaV Šmartnem ob Paki so včeraj policisti obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo motorno žago, akumulacijski in električni vrtalnik ter več drugega ročnega orodja.

Na Frankolovem je včeraj v popoldanskih urah neznani storilec skozi okno vlomil v prostore župnišča. Odnesel je gotovino.

V Celju, na Roški ulici, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, katere lastnica je trenutno odstotna. Natančnih podatkov o tem, kaj je  storilec odnesel, policisti zaenkrat še nimajo.

V Zgornji Hudinji, na območju Policijske postaje Celje, so včeraj policisti obravnavali vlom v klet in drvarnico. Pogrešajo motorno žago, nekaj gradbenega materiala in več ročnega orodja. Škodo ocenjujejo na okoli 1.000 €.

Na Proseniškem je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v novogradnjo, kar mu ni uspelo. Je pa poškodoval vrta kurilnice.

Poskus vloma so včeraj policisti obravnavali tudi v Gornjem Gradu, kjer je neznanec poskušal vlomiti v prostore lovskega doma. V prostore mu ni uspelo vstopiti, je pa prav tako, kot v prejšnjem primeru, poškodoval vrata.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 7,880 seconds.