Policijsko poročilo PU Celje: 15. 11. 2012

15. 11. 2012 08:11

Včeraj zjutraj je poljski voznik tovornega vozila policiste PU Celje obvestil, da so mu med počitkom na avtocestnem počivališču Lopata storilci iz rezervoarja tovornega vozila ukradli najmanj 230 litrov nafte.

V Radečah so policisti obravnavali vlom v frizerski salon. Neznanec je ponoči z neznanim predmetom poškodoval vhodna vrata v salon, vstopil in odnesel menjalni denar.

V Sv. Vidu nad Vuzenico,  na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so včeraj policisti obravnavali tatvino goriva. Okoli 800 litrov so ga neznanci ukradli iz cisterne, postavljene na delovišču.

Tatvino goriva so včeraj policisti obravnavali tudi v Otiškem vrhu, na območju Policijske postaje Dravograd. Storilec ga je najmanj 400 litrov ukradel iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču podjetja.

Na Rogli je neznanec včeraj ponoči vlomil v gradbišče športnega centra in ukradel za dobrih 800 € različnega električnega orodja.

Na Pohorski ulici v Celju pa je neznani storilec vlomil v garažo in ukradel tri pare smuči in gorsko kolo. Lastnici je povzročil za dobrih 2.000 € materialne škode.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,686 seconds.